Besökare

lördag 10 januari 2015

Mission Uppsala Completed

Då sitter jag på tåget igen. Redan 07.09 lämnade jag Uppsala och ser fram emot att slappa hemma med familjen hela dagen.
Som planerat mötte jag upp Elin för lite afterwork  (och prework för min del ) när jag kom ner till Uppsala igår. Efter att jag hade soundcheckat och dressat om för kvällen åkte jag sedan hem till Elin där det var en liten förfest.
Vi hade inte förväntat oss så mycket folk såhär efter jul- och nyårshelgerna, men det blev faktiskt riktigt bra. Etage är ett väldigt bra spelställe med en atmosfär som påminner väldigt mycket om en typisk Afterski. Ibland beskrivs det som en familjär stämning och det kan jag hålla med om. Kom som du är, gör vad du känner för så länge det inte påverkar någon annan negativt. 
Jag vet inte om man får någon slags bruksanvisning i dörren när man kommer till Etage, men alla härliga människor intar direkt partyposer när man tar fram kameran. 
Eftersom det är karaoke på nedervåning är det alltid något sällskap som firar en födelsedag där. Det har blivit en liten tradition att jag utmanar födelsedagsbarnen i en ölhävartävling och så blev det även igår. Liksom alla övriga gånger vann jag ganska enkelt, men så har jag också spelat där under väldigt många år.  
Jag vet inte exakt hur länge sedan det var jag gjorde min första spelning på Etage, men det kan vara upp emot 8 år sedan. Det har byggts om ganska mycket under den här perioden och många stamgäster har bytts ut. Ändå träffade jag en hel del gamla bekantingar igår och det är kul att fortfarande kunna leverera. Det är ju som med sång, show och entertainment som med mycket annat: Jobbar man hårt utvecklas man. Det kommer inte av sig självt. 
Största skillnaden nu jämfört med för åtta år sedan, är att det tas väldigt mycket bilder. Tidigare var det bara jag som tog bilder, men nu gör alla det. Jag vet inte hur många selfies jag deltog på igår, men många blev det. 
Nu är tåget snart i Gävle, där det är dags för byte. Jag har fruktansvärt ont i fötterna efter att ha dansat tre timmar i mina ergonomiskt katastrofala högklackade stövlar, så jag gruvar mig för att kliva av. Hade jag varit ensam på stationen hade jag tagit av mig och gått i strumporna. Hade det varit för åtta år sedan hade jag gjort det ändå...

Love, 
En mobilbloggande Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar