Besökare

lördag 4 oktober 2014

Crazy Night in Uppsala

I fredags eftermiddag åkt jag tåg ner till Uppsala för att spela på Etage. Jag hade inte spelat där på 2,5 år, men då det begav sig var jag där ungefär var sjätte vecka. 
När jag kom ner till Uppsala mötte jag upp min gamla väninna och kollega Elin. Vi hade inte träffats på drygt två år, så senast var jag alltså höggravid med September. Som det är med riktigt goda vänner, spelar ju det där med tid och avstånd ingen roll, så när vi väl träffades kändes det ändå som om det var igår. Däremot var det självklart mycket kvalitativt skvaller och skitsnack att ta igen. Efter några timmar gick jag och riggade upp mina grejer på Etage. Jag älskar när PA:t finns på plats och i det här fallet innebar det även att jag kunde ta tåget till giget. Efter att därefter ha gjort mig ordning på hotellet, tog jag en taxi till Elins kompis Hadis, där hennes salsagäng hade träffats för lite förfest innan utgången. Verkligen genuint trevliga och bra människor på alla sätt och vis. 

Jag bjöd inte på särskilt mycket salsa under kvällen, men det var full fart på de här sköningarna ändå.
 
Det var inte fullsatt på Etage den här kvällen, faktum var att det var ganska lungt i hela Uppsala, men det blev till slut riktigt bra drag på dansgolvet. Inspirerad av Lady Gagas energi och tokeri, körde jag en av mitt livs mest energiska shower. Det blev lite mindre rock och lite mer girly musik än vanligt. Av Lady Gaga körde jag Just Dance, Pokerface, Bad Romance och den akustiska versionen av Edge of Glory sittandes på scenen med två från publiken - myyys. 
Som vanligt blev det en hel del P!NK också: Who Knew, Just like a pill, U & Ur Hand, Don't let me get me och Family Portrait. Av Rihanna körde jag för första gången S&M och debuterade även med Bruno Mars fantastiska Locked out of heaven. Efter många önskemål har jag även petat in Journey's Don't stop believing och jag testade även på John Legends All of me och fick då hjälp av en högt skönsjungande allsångspublik. 
Eftersom jag hade varit förkyld och rejält hes hela veckan, var jag ganska orolig för hur kvällen skulle gå. Jag klev inte på scenen förrän kvart i tolv, och körde ett set i högt tempo till klockan ett. Då var jag så svettig att jag var tvungen att byta överdel. Till min förvåning höll rösten hur bra som helst hela kvällen och trots att jag inte tränat på en vecka var flåset i bättre skick än på väldigt länge. 

Jag vet inte om ni har provat på det, men det är fysiskt väldigt krävande att hoppa runt som en galen duracell-kanin och sjunga samtidigt. 

Frida höll som vanligt ställningarna i baren på övervåningen och på undervåningen styrde alltid lika goa Ramona upp beställningarna. Hakkim har alltid varit en bra krögare att jobba för och den i övrigt nya personalen kändes positiv. 

Hela stället har fått ett rejält lyft med andra ord och det kändes verkligen kul att vara tillbaka igen. 
03.40 in bed...
Jag spelade till klockan tre och sedan packade jag ihop mina två väskor med mixer, mick och sladdar och klev sedan in på hotellrummet vid halv fyra. Det är ingen överdrift att säga att man är ofräsch efter ett gig, men bling-bling-fransarna satt kvar som de skulle i alla fall. Liked them - A lot...

Efter ynka 3,5 timmes sömn vaknade jag upp med vätskebrist som hette duga. Efter en god hotellfrukost inkluderande bland annat 8 glas grapefruit juice, tog jag sedan tåget hem och svidade om för brorsonen Tigers 11-årskalas i Gävle. Jag somnade sedan halv nio igår kväll, vaknade halv sju och fick hostmedicin av Älskling, somnade om och sov till kvart i åtta, gick in till Septembers rum där hon och Älskling lekte, la mig i hennes säng, somnade om och sov till halv nio. 

Efter 12 timmars sömn mår jag nu som en prinsessa.

Love,
Carro 


1 kommentar:

  1. Åh, har du varit i Uppsala? Synd att vi missade dig!
    Kommer du komma hit regelbundet igen?
    Kram Sunny (Rob hälsar)

    SvaraRadera