Besökare

måndag 8 september 2014

Nu Kör Vi!

Vi är visserligen redan en bit in i september, men idag drar hösten igång på allvar. De veckor som hittills har passerat, har varit mer eller mindre uppvärmning inför en intensiv höst med mycket jobb och en hel del trevligheter.
För att hålla koll på allt har vi nu blivit tvungen att skaffa en så kallad familjekalender, trots att vi nästan har hånat sådana tidigare.
-Vi är nästan som en vanlig familj nu, brukar Älskling säga ibland och det ligger något i det.  
Jag är i alla fall väldigt taggad att börja ta i med hårdhandskarna. Som tur är, har September börjat att somna på kvällarna, så vi får mycket tid över både för varandra och för jobb, men även möjligheten att lägga oss i tid. När det inte är fotboll det vill säga. 

Jag är naivt positiv inför kvällens EM-kval och tippar att vi vinner: 1-3. 
Mindre exalterade är vi över att unga fröken September Boo gick med feber hela dagen igår och således är hemma från dagis idag. Som tur är verkar hon lite piggare, men man vet aldrig...

 Idag började jag även med morgoncardio och därmed säger jag tack och bock till den periodiska fastan, 16/8, Leangains eller vad ni nu väljer att kalla den. Mer om det och nya kost- och träningsupplägget kommer senare.

Ha en fin start på veckan!

Love,
Carro 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar