Besökare

tisdag 23 september 2014

Effektiva dagar

Klockan ringde redan 04.30 idag, men efter en god natts sömn var det inga större problem att kliva upp ur sängen. Precis som jag skrev igår, så var allt färdigpackat för dagen och även gymkläderna låg framme redo att hoppas i. När jag kom ut till bilen var rutan täckt av ett tunt lager is och om jag inte hade vaknat till liv innan, så gjorde jag det garanterat när jag skrapade rutorna i korta träningsshorts.

gymmet klev jag sedan in 05.00 och då var jag först där. Redan efter en kvart dök det dock upp fler människor, som liksom jag har gjort ett aktivt val att påbörja dagen på ett hälsosamt sätt. För min del blev det axlar och lite magträning, följt av en svettig halvtimme i trappmaskinen. Enligt min mening, finns det ingen konditionsmaskin som är så effektiv som den och jag tog mig upp 100 våningar innan jag tog mig en svalkande dusch. 

Därefter väntade en föreläsningsdag. Det är alltid trevliga dagar och framför allt är det väldigt spännande att träffa nya människor. Har ni tänkt på vad mycket man lär sig i möten med andra människor? 

17.00 klev jag sedan innanför dörren och möttes då av en alert September Boo som varit vaken hela dagen och lekt med morfar. Som tur är, hade hon tydligen varit feberfri hela dagen, så imorgon blir det dagis igen. Däremot höll hon ut till 19.30 innan hon somnade ikväll och även om det är 45 minuter tidigare än igår, så är det ändå i senaste laget för en liten krabat.

Ikväll blir det tidig sänggång. Pensionärsvarning på 21.00, men den här veckan är det vad som krävs för att orka med de intensiva dagarna som väntar. 

Love,
Carro

1 kommentar:

  1. Rackarns så tidigt du var i farten,,jag skrapade bilrutor jag å i morse..Hur mår Grodans kusin??..Skönt att September verkar vara frisk,,blir kul för henne att träffa kompisarna på dagis igen..Haé Kram.

    SvaraRadera