Besökare

torsdag 29 maj 2014

Checkat Till Vår Lägenhet

Även i natt vaknade September med en, vad vi tror, elak öronvärk. Som tur var, somnade hon om efter trettio minuter. Vid niotiden på morgonen väckte vi henne sedan och då var det gamla vanliga tjejen som slog upp ögonen, log, skrattade och snackade på sitt alldeles egna språk. Hon drog i sig en rejäl frukost, vilket var bra uppladdning inför dagens lilla utflykt.

 
Idag hyrde vi nämligen en bil, eller ja - det råkade bli en minibuss för Älskling vägrade köra lillan i en "trafikfarlig" Nissan Micra. Vi åkte sedan de fyra milen till bygget av vår våning, som är klar om knappt ett år.  
 September hade mycket att kolla på under bilfärden.
 Vägen mellan Side och Alanya är verkligen vacker.
 När vi kom till bygget hälsade vi på Byggherren, som kunde konstatera att bygget går väldigt bra. De fyra huskropparna är uppbyggda och läget på vår våning visade sig vara ännu bättre än vi förväntat oss; med grym kvällssol och havsutsikt.
Den här stranden, som ligger rakt nedanför vår våning, sägs vara en av Turkiets bästa och här kommer vi i framtiden att spendera många långa dagar plaskandes i det härligt blå vattnet.
 
Tillbaka på hotellet gick vi raka ner till stranden och lekte. September är betydligt piggare, men vi vet att hennes öra är långt ifrån bra ännu...
Nu håller vi tummarna för att det blir en bra natt. I sådana fall den första den här semestern. Inte bara September, Älskling och jag skulle uppskatta det - utan även våra rumsgrannar...

Love,
Carro

1 kommentar:

  1. Det var ett tag sedan ja kikade in här. Du verkar ha det gott med semester och allt. Krya på lilltösen.

    SvaraRadera