Besökare

söndag 5 januari 2014

På väg att spåra ur?!

 
Jag har alltid tyckt att det har varit absolut roligast att sjunga låtar med attityd. Låtar med attityd är bland annat rocklåtar; hederligt 80-tal som Iron Maiden och KISS, men även modernare stuk som P!NK. Låtar av artister som Lady Gaga och Rihanna går också under kategorin "Attityd" och jag älskar att gå in med 100% när jag framför låtarna.
 
Men igår slog det mig hur mycket jag verkligen älskar glad musik. Schlager och till och med dansband. Ja, ni läste rätt: Dansband. Igår kom jag på mig själv att jag hade letat fram Candela Collection på Spotify och satt och poppade för fullt i bilen. Med inlevelse. Utan skådespel dessutom. Börjar jag bli gammal kanske? Eller har jag tappat attityd? Låter inte troligt, men jag får nog ta och hålla ett öga på mig själv så att jag inte spårar ur totalt...
 
Love,
Carro

3 kommentarer:

 1. Hej

  Tycker absolut du ska fortsätta att sjunga dansband:):)

  Mvh ifrån en muskelbyggande dansbands kille.

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Vadå spårar ur,,jag tycker du är på väg att spåra in,,för mig är många av dansbandslåtarna,,Country på svenska..
  Seglen,,ja du är inte helt uta och cyklar..Men du får väl tänka till en gång till..Haé Kramen.

  SvaraRadera
 3. Tjaba,Ryssarna van rättvist..Nu är det tufft för småkronorna,ligger under efter 1:a perioden,,men vi tar dom till slut..Haé Kram.

  SvaraRadera