Besökare

onsdag 11 december 2013

Få Övningar - Många Set

 Idag var det åter igen dags för ett benpassCitygym. Det är så himla roligt att träna på ett nytt gym och min motivation har fått sig en rejäl boost. Eftersom det är andra maskiner, så får jag en hejdundrande träningsvärk efter varje pass. Något som jag verkligen uppskattar på det nya gymmet är att det finns en benpress där jag fokuserar på baksidan (den på bilden) och en annan där jag fokuserar på framsidan. Jag varierar alltid mina pass och idag blev det bara 4 olika övningar, men 5-7 set per övning istället.
 
Idag hade jag lyckats glömma träningsöverdel och blev tvungen (stackars mig) att köpa ett nytt. Gymmet har nämligen inte bara sköna maskiner och en trevlig atmosfär, det säljer även massor av kosttillskott och riktigt snygga träningskläder.
 
Love,
Carro 

4 kommentarer:

 1. Haha ja idag så "muttrade" dom efter mig på gymmet för att jag lägger upp för läckra bilder. Och det gjorde väl inte saken bättre än att jag hade med mig kladdkaka dit också. ;)

  Blev så full i skratt när jag fick syn på hjärtat. Jordnötssmöret vet nog att jag älskar det. :P

  Benpressen gillar jag med för den spar ryggen. Är jue stelopererad så man får jue välja sina övningar. :)

  Bara bra med mig, och hoppas att det är det med dig också! Kraam! <3

  SvaraRadera
 2. Kväller,,Snygg var den..Jag har varit och lyssnat på en gospelstund i Gårdskär med Linda Gail Lewis,1,5 timme med sköna både lugna och fartiga låtar..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Ohhh, vad har dom tagit in för kläder? Såg att Lorna Jane var där förut och jag är riktigt nöjd med det märket :)

  SvaraRadera
 4. Härligt med träningsvärken!
  Riktigt snyggt linne!
  Hoppas September kryar på sig till helgen nu!
  Så håller jag tummarna för någon cm till med snö också. För även om jag inte heller gillas kaoset som blir så är det ju skönt när det är vitt..:)
  Kramar

  SvaraRadera