Besökare

lördag 16 november 2013

Dinner Show

Efter att ha jobbat fem helger i rad, har jag nu en ledig helg som jag spenderar med min kära familj. Igår var mina föräldrar här på middag och när jag var ledig från showandet en helg, passade September på att köra istället.
Hon hade sin alldeles egna lilla Dinner Show vid middagsbordet igår. Vi fullkomligt njuter av hennes ohämmade och glada humör, för det smittar sannerligen av sig.
 
Love,
Carro 

5 kommentarer:

 1. Hej du,,den tösen var det fart i..Skönt med en helledig helg med familjen kan jag tro.
  Tackar,det ska bli mössor som IOGT ska sälja på sin julmarknad,intäkterna ska gå in i deras barnverksamhet,känns bra..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. så roligt att se att hon är så framåt =). Charlie är också väldigt spexig av sig. när vi sitter vid bordet så ska hon stoja och slå med händerna i bordet och hålla på, haha. det är väldigt roligt när de tar för sig och faktiskt visar att häär ääär jaaag! =)

  sv, ja nu blir det ingen mer choklad på fastedagarna, haha. men jag lyckades hålla mig ifrån att äta någonting på kvällen sen fastän jag gick och la mig vid 23 =). drack vatten och det mättade suget en hel del. förstår inte att jag klarar det alltså, motivationen är verkligen på topp!

  kram

  SvaraRadera
 3. Ja man får nog göra det en stund efter att man har släckt det, fast ändå att massan fortfarande är flytande lixom. :P

  Tror inte att maken kommer att protestera i alla fall, och ingen annan heller. ;) Ska du ha dom på scenen när du uppträder eftersom att du ska testa dom på det viset?! :)

  Haha vad matar ni henne med?! Skulle behöva lite sådant själv. :D

  Ha en härlig dag! Kraam!

  SvaraRadera
 4. Helt underbart! Vilken fart på henne!
  Härligt med Turkiet! Vi har ingen Turkietresa inplanerad än...åker emellertid till Gran Canaria 1 februari. Kramiz

  SvaraRadera
 5. Tack!! Har helt missat att du har skrivit här. Operationen gick bra, nu är det bara att vänta på provsvaren utav allt det som dom tog bort. Så får vi se vad det blir för behandling efter det.

  Kraam och ha nu en fin dag med dina nära och kära!! <3

  SvaraRadera