Besökare

torsdag 31 oktober 2013

Stel som en pinne

Vissa dagar är jag otroligt stel i ryggen, trots att jag stretchar bättre nu än på många år. Det är när musklerna i benen, särskilt baksidan , blir stela som det sedan sprider sig till ryggen. Det fina är att det oftast räcker med 10 mintuers ytterligare stretch, så känns det mycket bättre. Däremot vore det ju bra om jag kunde förekomma ryggbesvären med bättre och längre stretching. Jag ska verkligen försöka att få till det,
 
Jag har nu även beställt ett bälte som jag kan använda på gymmet, främst när jag tränar ben. Jag har aldrig kört med bälte tidigare, men det är väl bara att krypa till korset och inse att man inte är gjord av varken stål eller gummi. Tung träning är påfrestande, även för min kropp.
 
Love,
Carro

2 kommentarer:

 1. Tackar,,men jag stickar inte utan det kallas "Påta",,resultatet blir ju som stickat,,men det är mycket enklare,eftersom man arbetar med fasta piggar..
  Ja för böveln var rädd om din kropp,använd de hjälpmedel som finns..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag föll för dom direkt. Hade rabatt också så två för en. Kan behövas lite mys inne nu med detta gråa och regniga väder. :P Kvantum brukar ha en hel del fint emellanåt faktiskt.

  Vad bra för första gången så syntes det inte att det var ivägskickat. :)

  Är jue stelopererad i ryggen jag så jag får vara extra försiktig med hur jag lyfter. Annars kommer värken som ett brev på posten. Och brev hoppas jag att jag får snart med mina high heels från USA. ;)

  Ha en toppendag nu! Kraam!

  SvaraRadera