Besökare

onsdag 30 oktober 2013

It's a Girl Thing

Jag är inne i ett väldigt positivt stim på musikfronten nu. Under hela hösten har jag inte sökt upp ett enda jobb, utan jobben har kommit till mig. Det är kul och motiverar mig till att utvecklas både som sångerska och entertainer.
 
 Det är så mycket med musiken som är roligt. Att sjunga, underhålla, utvecklas, beröra, träffa nya människor, se nya ställen, nya städer... och att göra sig ordning. Jag har alltid älskat att göra mig ordning. Göra mig mer än vardagsfin. Prova och välja kläder. Lägga på lite extra smink. Fixa håret, som latmasken oftast slänger upp i en svans eller liknande nuförtiden.  
För mig som tränar mycket, och egentligen för alla andra människor också, gör det stor skillnad om man använder bra produkter. Ibland kan de kosta lite mer, men det har man nästan alltid igen på att de är otroligt dryga. För att inte tala om den synliga skillnaden på håret. Personligen är jag exempelvis helt beroende av hårsprejen från Sebastian. Grym hållbarhet!
 
Passar därmed även på att tipsa om HAIRSALE, där ni hittar det mesta av det bästa inom hårprodukter och även en hel del styling-produkter. Till riktigt förmånliga priser dessutom.
 
Love,
Carro  
 

4 kommentarer:

 1. Morsning,Snygging..Tackar,,det är skitenkelt att göra dessa halsdukar,jag har nu en röd på G,även den blir ribbad..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Haha ja farligt god så jag var allt upp och nallade utav de i natt. ;P

  Behöver nog en spray snart jag om jag inte blir klippt snart. :D

  SvaraRadera
 3. Kul att det går bra för dig! Håller tummarna att flytet fortsätter och till och med ökar :-)

  SvaraRadera
 4. Kom det med det jag skrev tro?! :)

  SvaraRadera