Besökare

torsdag 24 oktober 2013

Snabbt & Enkelt: Middagar till vardags

Augusti 2013
Det är väldigt många som mailar och frågar om tips på "bra" middagar när man vill komma i form. När det gäller matlagning i sig, är jag egentligen en usel förebild eftersom jag praktiskt taget aldrig ger mig på maträtter med fler än tre ingredienser i. Åtminstone inte till vardags. Då vill jag att det ska vara lätt och gå snabbt. Jag utgår alltid från proteinet och styr sedan tillbehören efter behov. Det har blivit mycket kyckling på sistone. Med ris och grönsaker. Både kyckling och kött är så otroligt okomplicerat. Ner i stekpannan och om man vill finns det ju riktigt schyssta färdiga kryddblandningar att häva i. Sedan smakar det oftast "vardagsdugligt". September äter oftast samma "protein" som oss, men tillsammans med penne-pasta. Det är det som är lättast att få upp på gaffeln för henne.
 
Kvällens grundingrediens: kalkon
Efter fyra strikta dagar med bra träning och bra kost, är det redan imorgon dags att se om det gett några resultat. Jag har börjat på en otroligt låg nivå, med endast 20 minuters cardio fem dagar i veckan, så jag har inte direkt jättehöga förväntningar. Sedan får man ju tänka på att det bara är fyra dagar, vilket är en väldigt kort tid. Anledningen till att jag gör det imorgon, är att jag alltid har haft resultatkoll på fredagar och vill fortsätta med det även den här tävlingsdieten.
 
Återkommer med resultatet imorgon!
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
Love,
Carro  

3 kommentarer:

  1. Denna vart farligt god eftersom att det är lite nutella i. Så inte riktigt lika nyttigt som jag brukar att baka. Så det gäller att dela med sig. ;)

    Här blev det kyckling och sötpotatis plus grönsaker. :P

    Hoppas att även du har en fin kväll! Kraam!

    SvaraRadera
  2. Wow vad fokuserat! Det här med fitness är en helt okänd värld för mig men jag älskar muskler! Lycka till med dina mål!

    SvaraRadera