Besökare

onsdag 4 september 2013

Pissed Off

Det händer inte särskilt ofta att jag klagar över saker och ting här i bloggen, men det här inlägget kommer att ha en negativ klang från början till slut.
Det var nämligen som så att jag åkte till gymmet medan September sov lunch på dagis idag och möttes då av den här, inte alls ovanliga, synen:
 
 Vad är det för fel på människor som inte kan hänga tillbaka vikterna efter sig?
 Det alltid samma visa, så det handlar inte om omedvetna nybörjare...
 
 ...och idioterna som tränar i benpressmaskinen och hänger på 53-kilosvikterna: Sannolikt skulle jag orka lyfta av dem, men ska jag behöva offra min rygg för att någon lat bastard inte kan plocka undan efter sig?
 
Jag läser en hel del träningsbloggar och jag har förstått att det här problemet är långt ifrån unikt, men det gör det icke desto mindre frustrerande.
 
Hur är det på era gym?
 
Love,
Carro 

5 kommentarer:

 1. Hej du,,Texta en skylt "Du plocka undan efter dig","Din mamma jobbar inte här"..Egentligen är det mysko att dom orkar träna,men inte ställa tillbaka prylarna..
  Ja i mina öron är Hank en Gigant..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att man gör som alla andra. Dvs kommer man till ett stökigt gym så bryr man sig inte heller. På ett av de gym jag kör på hänger vikterna t o m i färgordning (!) och där är det inte en j*el som vågar göra nåt annat, och på det andra så hänger det och står vikter överallt och då gör alla likadant. Kanske gymägarna ska börja med att göra en riktig storstädning så det håller sig sen? Och märka upp platsen för typ 10, 12, 15 kg hantlar osv. Hoppas det löser sig iaf!

  SvaraRadera
 3. Halloj!
  Ja du, som du skrev så är du inte ensam. Det lilla gym som vi fått här i bostadsrättsföreningen där jag är varje morgon är precis detsamma och det är dom riktiga muskelknuttarna som inte tar bort.
  Jag vill inte heller få mer ont i ryggen än vad jag har så när det hänger tunga (jättetunga) vikter då struntar jag i den övningen. Blir galen.... Jag har gjort en skylt med den där muskelkillen som L fick på kort förra året och skrivit: "Alla är inte lika starka,för allas trevnad häng tillbaka vikterna"
  Det ingår inte städning i den lokalen så det är vi som använder oss av gymet som ska städa och vem är det som gör det tror du???..
  Ha det... KRAM/Y

  SvaraRadera
 4. Tror säkert det är för att du har gått på en hård diet inför tävling. Kroppen tar jue stryk utav det. Du har klarat dig från att åka på en förkylning nu i alla fall. Många som är sjuka ofta både under och efter diet. Och mångas ämnesomsättning som fuckas upp också. Tror aldrig min kropp skulle palla att tävla, så all heder till er som gör det. :)

  Själv så ser jag ut som ett troll när jag ar tränat haha. Håret lockar sig nåt enormt!

  Åh vad jag känner igen det där. Var inte så länge sen som jag läxade upp en snubbe som kastade vikterna omkring sig. Han 2 meter 100 kilo typ haha blev spak när jag fräste ifrån. Väntade sig nog inte det från typ 50 kilo och 1,5 meter. :D
  Är du redan framme vid helgen du?! ;) Ha en toppenkväll! Kraam!

  SvaraRadera
 5. EXTREMT störigt och helt fullgott skäl att vara "Pissed off" åt. :-/
  sv:
  Tack! Jag kämpar på mot de envisa bacillerna och hoppas ni lyckas hålla er friska till resan! :-)

  Ha en riktigt bra torsdag!

  SvaraRadera