Besökare

lördag 6 april 2013

Fantastiska Facebook

Ibland brukar jag marknadsföra inlägg på min hälsosajt CARRROS COACHING på facebook för att nå ut till fler personer än endast de som följer mig där.
 
Igår marknadsförde jag den här bilden och skrev texten:
"Att börja äta mer hälsosamt är för många en stor utmaning. Man måste förstå att allt vi äter påverkar hur vi mår (och även hur vi ser ut). Stoppar vi i oss skräp och tomma kalorier, kan vi aldrig förvänta oss bra resultat. Vi kanske måste offra något vi tycker om, men får i gengäld något vi kommer att tycka ännu bättre om: En sund kropp."
 
Strax därefter fick jag ett mail från facebook-teamet:
"Bilden i din annons bryter mot våra annonseringsregler. Observera att vi inte tillåter bilder som marknadsför en idealkropp/fysisk framtoning för hälsorelaterade produkter."
Irriterande, men intressant, att jag inte fick marknadsföra inlägget.
Intressant. Med tanke på att folk får publicera bilder på misshandlade personer och vanskötta djur.
Intressant. Med tanke på att begreppet "70% Diet - 30% Workout" gäller oavsett om du vill lägga på dig 20kg fett eller 20kg muskler eller om du kanske vill gå ner 5kg.
 
Fantastiska Facebook...
 
Love,
Carro 
 
 


 

9 kommentarer:

 1. Jag vet inte om jag ska skratta lr gråta, där ser man och som du säger konstigt att de tillåter bilder på misshandlade människor och djur men inte detta... Facebook våran älskade facebook... ;)

  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Om du har tid så kolla in detta blogg inlägg snabbt och då kan man ju undra varför du inte fick publicera ditt....

  http://prematurmamma.bloggplatsen.se/2013/04/05/9691779-fredag/#kommentarer

  /Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur sjuttsiken tänker de egentligen. Usch...

   Radera
 3. Hejsan!

  Verkligen intressant..
  Det är så mycket skit som florerar på facebook - dels mycket som du skriver, om misshandlade människor och djur - men också väldigt mycket som har med sex att göra.. Är det okej??

  Nja. Då föredrar jag inlägg som handlar om hälsa och välmående!!

  Ha en fin lördag. Här ska skrivas lite omdömen - och sen ska sonen följa med mamma på en liten löprunda! Känns som om hela familjen har dragits med av Carros Coaching :)

  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uuuunderbart att höra Jenny :D

   Radera
 4. Hej du,,Ja Facebook blir jag aldrig klok på,,i fallet vad som får publiseras,,så silar dom mygg och släpper igenom Kameler..
  Jag mår prima i det soliga vädret,har varit så i ett par veckor,sämre på G säger väderprofeterna..Men solen har käkat upp mycket av den snö vi hade..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Helt klart tummen ner på det!
  Facebook är som det är - tyvärr blir det bara sämre och sämre enligt mig.
  Fortsätt inspirera Carro :)

  SvaraRadera
 6. Kanske borde fundera på om facebook är rätt forum för din sorts verksamget när reaktionerna är så himla negativa från deras håll, lycka till med coachingen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm, det är sant... Men samtidigt når man ut till väldigt många människor, särskilt när marknadsföringen går igenom ;)
   Tack :)

   Radera