Besökare

torsdag 21 mars 2013

Påbörjat vårens hårdköring

I måndags skrev jag att jag skulle köra "lagom-hård" träning de kommande två veckorna. Vid 30 års ålder borde jag ha lärt mig att jag inte ska ta ordet "lagom" i min mun, för det är nämligen inte min kopp te.
 
 Istället för "lagom" har jag nu påbörjat vårens hårdkörning och jag riktigt känner hur endorfinerna och dopaminet fyller upp mig av en otrolig känsla av välbehag. Hårdkörningen omfattar fyra dagar i veckan på gymmet, konditionsträning fem dagar i veckan, samt några pass på hemmaplan med fokus på magen.
 
 
Däremot äter jag i dagsläget inte tillräckligt strikt för att kunna uppnå ett hundraprocentigt resultat. Det är den sista variabeln som jag ska korrigera lite allt eftersom i vår. Till att börja med blir det att köra 5 dagar strikt kost i veckan, istället för 4, som det är i dagsläget.
 
 
Jag ser fram emot en
oerhört spännande
träningsvår!
 
Love,
Carro 

5 kommentarer:

 1. Tänk den som hade din disciplin. Ja, löpning är bra, längtar faktiskt lite efter att få snöra på mig skorna och ge mig ut men ser gärna att den halkiga isen försvinner först. Några brutna ben har jag då inte tid med.

  SvaraRadera
 2. Vaknade i dag pigg som en mört! Det blev 4 km promenad, 20 min löpning och styrka allt efter ditt underbara shema :-)!

  Jag har hittills skickat 3 av min kunder till dej! Kommer nog här i dagarna vilja ha en 28 dagars upplägg av dej!

  Jag fortsätter göra reklam ;-) för jag tycker det är så optimalt :-)!
  Ha det gott
  Annette (token som ska gå långt)

  SvaraRadera
 3. Kosten borde jag bli bättre med också. Kanske skall ha det som mål från och med nästa vecka! :)
  Lycka till nu!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Åh vad pepp man blir! Du är riktigt duktig :)

  Jag vill också börja köra, känna svetten spruta, bli starkare (igen..:P) och känna endorfinerna sprudla. Men jag får ge mig till tåls då jag väntar mitt första barn till augusti men sannolikheten att det blir ett septemberbarn är överhängande då BF är 29 aug :)

  Men sen så! Då är det inte omöjligt att jag tar kontakt med dig då du verkar så kunnig, motiverande och framförallt jordnära :)

  Kram Sara!

  SvaraRadera