Besökare

fredag 1 mars 2013

En enklare vardag

Eftersom jag oftast har haft och har många bollar i luften samtidigt, har det varit nödvändigt att hitta genvägar som underlättar vardagen. Den senaste månaden har jag haft svårt att somna om när lillan vaknar med sin hosta och det har gjort att jag ligger back på sömnkontot. Förra veckan köpte jag därför på mig ett lager M150; en energidryck med mycket koffein i.
 
 Liksom de flesta andra energidrycker, innehåller även den här en hel del tomma kolhydrater i form av socker. Därför passar den långt ifrån alla. Vad som är bra med den är att den innehåller mer än dubbelt så mycket koffein som både Red Bull och Battery, vilket alltså gör att den lilla flaskan på 150ml räcker gott och väl innan jag exempelvis ska på kvällskurs när tröttheten gör sig som mest påmind. 
Abosluta favoriten i kategorin "En enklare vardag" är kvarg. Det innehåller nästan inget fett, förhållandevis mycket protein och mättar bra. För näravarande blanda jag den med Fun Light Stevia Strawberry Marula, vilket gör den till ett riktigt smarrig dessutom. Mellanmålen är annars något som många "faller" på. Ett vanligt fel är att man äter för många kalorier och framför allt för snabba kolhydrater.  
 
Här hemma ska jag nu kliva upp på crosstrainern medan lillan sover och sedan ska vi ut några småviktiga ärenden. Tror det blir en härlig fredag den här veckan också!
 
Ha en sådan ni också!
 
Love,
Carro 


1 kommentar:

  1. Hej du,,Oups,det var en kolhydratbomb på flaska..Jag har ungefär samma väder här + grader och blåst,,men det tar på snön,,annars blir det en innedag,mycket sport på Tv att kolla på,,hoppas grabbarna blev inspirerade av tjejernas framfart i stafetten..Haé Kram.

    SvaraRadera