Besökare

onsdag 13 mars 2013

Effektiv morgonträning

Ibland känner även jag att jag varken kan eller vill lägga för mycket tid på träningen. Idag är en sådan dag och då kör jag 20 minuter på crosstrainern med högsta motstånd och sedan 10 minuters effektiv core-träning. Plankan är en favorit och idag körde jag några olika variationer på den för att utmana mig själv lite extra. Vissa väljer att köra plankvariationer på raka armar, men för mig passar det bäst på underarmarna. Om man är en ovan planktränare kan man till en början köra den på knä.
Utanför fönstret skiner solen åter igen på en klarblå himmel. Vi ska åka ut till mormor och morfar i skärgården om någon timme. Tyvärr är det 10 minusgrader ute, så den friska havsluften är nog i det friskaste laget för en promenad idag.
 
Ha en härlig onsdag!
 
Love,
Carro 


4 kommentarer:

 1. Hej du,hoppas ni får en skön dag ute i skärgården,,min dag blir kanon,jag ska köra ner till Uppsala,hämta Loke vid skolan,sen blir det en timmes bandykul på Studenternas,,därefter så ska vi fira Moa som fyller 5 år i dag..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Å plankan är ju SÅ jobbig tycker jag. Nu när jag inte tränat på länge så kommer den vara SÅ jobbig att komma igång med igen.

  Ja det känns verkligen SÅ himla bra att hon nu har börjat tagit flaskan. Jag blir så himla glad.

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Men det är ju jättebra att få in den träningen! Önskar jag kunde de..

  Tack! Jag redigerar faktiskt inte bilderna något. Har ingen koll på sånt :) Har lärt mig så otroligt mycket på fotokursen jag går på! Vad använder du för kamera? Jag delar gärna med mig av lite tips om det är något speciellt du undrar! :)

  Hoppas ni hade en härlig dag i skärgården! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Plankan är verkligen grym. Helt klart en av mina favoritövningar för bålen...

  SvaraRadera