Besökare

måndag 18 februari 2013

Wohoo!!!-känsla inför veckan

Ny vecka.
Det pirrar lite i magen när jag tänker på den, för den innehåller så många trevligheter. Idag får vi finbesök av en härlig kollega. Imorgon kommer söta bebisar och fina mammor på fika och på kvällen ska jag fortsätta min Nyföretagarutbildning. På onsdag blir det en tur till mina föräldrar i skärgården och på torsdag är det utbildning igen. På fredag ska jag gigga på hemmplan på en krog som det var väldigt länge sedan jag spelade på. Jag har massor av nya svenska låtar som jag ska framföra då, rackarns roligt.
 
Förhoppningsvis kommer även mina efterlängtade klänningar idag eller imorgon och apropå klänningar, hittade jag en oanvänd i gardroben igår. Den har aldrig suttit riktigt bra, men nu trivdes jag väldigt bra i den.
 
Hoppas ni också har en trevlig vecka
framför er!
Love,
Carro 

8 kommentarer:

 1. ...och jag kämpar med mina smaljeans haha.

  SvaraRadera
 2. Fullspäckad vecka framför dig med andra ord! Härligt, hoppas ni får mysigt på fikat imorgon och att kursen går bra.

  SvaraRadera
 3. Hej du,,snyggt fodral du hittade..Ja det var som en dammlucka slog igen,,skönt på en gång,,men saknaden kommer fort..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Här är det tvärsom istället för böcker/tidningar är mer snällt mot den trasiga axeln än att sitta vid datorn. Så måste erkänna att jag är dålig på att läsa bloggar.

  Det blev nästa mer som en god kaka måste jag säga. Farligt gott var det i alla fall. Såg spår från min framfart i natt. ;)

  Här är veckan mer som en öppen bok. :D Blir jue kalas och hårklippning som inte blev utav förra veckan dock. Plus min kära träning. :P

  Ha en härlig dag! Kraam!

  SvaraRadera
 5. Man blir ju så otroligt trött när man inte får sova ordentligt. Jag hoppas att det blir bättre snart så hon kan komma till ro som förut.

  Kram

  SvaraRadera
 6. God eftermiddag..Låter som en mysig start på veckan..snygg bild på dig.Ha en fin måndag.kram

  SvaraRadera
 7. Fullspäckad och rolig vecka du har framför dig!! Här blir det mest jobb....

  SvaraRadera
 8. Hörrudu! Nu får du faktiskt ta och skicka mig en länksamling till alla dina inköpisställen där du köper alla dina klänningar! Jag DÖÖÖÖR varje gång du slänger upp en bild med en ny klänning på! Själv hittar jag inget, så jag letar förmodligen på fel ställe :)

  SvaraRadera