Besökare

torsdag 14 februari 2013

Min Drivkraft

I tisdags fick jag frågan om vad det är som driver mig. Jag har inte reflekterat så mycket kring det, men svaret var ändå ganska enkelt att klura ut.
 
 Exempelvis tycker jag om att undervisa. När elever gör framsteg eller när de ger mig annan sorts positiv feedback, då ger det en härlig kick.
Jag älskar att sjunga och showa. När folk dansar, sjunger med eller applåderar, är det en underbar känsla. När jag framför en smäktande ballad och ser folk krama om varandra eller på annat sätt beröras, då är det näst intill en magisk upplevelse.
 
Igår kväll fick jag ett mail av en stolt tjej som kör "4 Weeks to Satisfaction". Efter en vecka med programmet hade hon tappat 4,4 kilo och 4 centimeter i midjan (!!!). Att kunna avläsa glädjen i hennes mail är ytterligare ett väldigt bra exempel på vad det är som driver mig: Att göra något jag själv verkligen tycker är kul och samtidigt kunna sprida denna positiva känsla omkring mig.
 
Det är min Drivkraft.
 
Love,
Carro 
 

8 kommentarer:

 1. kan du inte skriva lite mer information om 4 Weeks to Satisfaction? Är intresserad av att typ exempel på hur det kan se ut under 4 veckor och även vad det kostar.

  Bra blogg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :-)
   Jo, kan skriva mer om det sen, annars får du gärna maila mig på
   Carroscoaching@hotmail.se
   Kram

   Radera
 2. Hej du,,Denna dag är inte speciell för mig,på något vis,utan alla dagar kan vara hjärtedagar..Ja klart all den fina respons du får hjälper dig/ger dig drivkraft...Haé Bäst Kram.

  SvaraRadera
 3. Det där gav mig pepp. Har sådan jävla träningsvärk i magen idag att jag måste stå upp på kontoret haha.

  SvaraRadera
 4. Härligt! Drivkraften, ja, det där tycker jag är en svår fråga. För mig är nog drivkraften att sätta upp tuffa mål och sedan se att jag kan nå dem, oavsett om det handlar om träning, karriär eller livet i allmänhet. Att liksom utmana mig själv och se var gränsen går. Oftast finns det ingen gräns. :)

  Glad alla hjärtans dag på dig!

  SvaraRadera
 5. vas fint skrivet och det är så ärligt också känns det som :). underbart att du har allt det inom dig :).

  ha en bra alla hjärtan ni också =). ska fundera på det med stödstrumpor. kommer nog känna mig som en tant, haha.

  kram

  SvaraRadera
 6. Måste kännas fantastiskt med den feedbacken tillbaka. Keep up the good work! :)
  Personer som kan inspirera som dig är verkligen grymt!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. God förmiddag snygging..Sista bilden på dig är riktigt snygg på dig-..vilken pingla du är :) Ha en fin start på helgen..krma kam

  SvaraRadera