Besökare

söndag 10 februari 2013

Inspirerande miljö

 Efter en god natts sömn, började jag dagen med ett pass på gymmet. Idag var det rygg och biceps på schemat och jag körde några övningar så tungt som 5 repetitioner/set. Det är ganska roligt att köra så ibland och det är en nödvändighet för maximal utveckling.
Eftersom det var söndag förmiddag trodde jag att gymmet, Faxe Atletklubb, skulle vara nästan tomt, men så var det inte. Många tappra var där och körde fokuserat sina övningar. Musiken var på behaglig nivå och då och då hörde man det där härliga ljudet, ett flämtande och hantlar/maskiner/stänger som sätts ner, när ett set är avklarat. Säga vad man vill, men det är en oerhört inspirerande miljö på gymmet där jag tränar.  
 För mig har det tidigare inte varit optimalt att träna på morgonen, men som min situation ser ut nu, är det den lämpligaste tiden att träna på. Kan jag dricka en burk Celsius före passet, får jag extra energi och passen brukar för det mesta gå riktigt bra. Så även den här dagen...
 
Nu blir det bara mys resten av dagen. September blev rejält sämre igår kväll, men efter att ha sovit riktigt bra inatt, är hon åter igen piggare.
 
Ha en fin söndag!
 
Love,
Carro 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

 1. Låter som en bra start på söndagen!

  Själv ska jag avsluta dagen med ett pass på vårt gym vid 18.30 ikväll..

  Om det är en inspirerande miljö?? Nja.. det är en källarlokal, ganska litet - och man är definitivt ensam om man inte väljer att ta med sig någon ;). Här fungerar det nämligen så att man bokar en tid, hämtar nyckeln på ICA (eller kommer överens att de lägger ut nyckeln om det är efter stängning).

  Men hur som helst - det passar mig rätt så bra - och det bästa är ju att man kommer iväg eftersom att man har bokat in tiden!

  Jag har inbokat varje torsdag kl 13 (så länge vi har den här schemaperioden) och varje söndag kl 18.30, oftast tränar jag själv.

  Kramen Jenny

  SvaraRadera