Besökare

torsdag 21 februari 2013

Family First

Man ska vara försiktig med vad man skriver. Igår skrev jag att flitens lampa lyste upp hela vinterkvällen i Söderhamn. Sekunden efteråt hände något med nätverkskortet på datorn, så att internet slutade att fungera på min arbetsdator. Samma Wifi fungerade konstigt nog klockrent på mobilen och den stationära datorn. Jag var ensam hemma och lillan hade somnat, så det hela innebar att jag förlorade 4 värefulla timmar arbetstid. Ytterst frustrerande. Men även ytterst glädjande när det plötsligt började att fungera igen.
I Swear - bortvald doplåt, men oerhört mysig kärlekslåt
Ingen idé att gråta över spilld mjölk och jag tänker inte stressa ihjäl mig över det idag. Istället har vi ägnat förmiddagen åt en sång och musik. De må vara otroligt roligt att hålla många bollar i luften, men...
 
Familjen...
Den är alltid viktigast.
 
Love,
Carro 

3 kommentarer:

 1. Vad frustrerande då man skulle ha "egen" tid att göra nåt! Igår sov lillan gott men jag orkade inte ta itu med skoluppgift. Idag sov hon 45min på fm=jag hann inte ens börja med skoluppgift! Morr ;)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ibland kan det vara grymt bra att få en oväntad paus! Ta vara på sådan tid, jobbfri tid=)

  SvaraRadera
 3. Hej du..Grattis till rätta rebussvaret..Fräsigt med lite färg på träningskläderna...Du har en liten September som tycker om när du sjunger,,Kul..Haé Kram.

  SvaraRadera