Besökare

söndag 21 oktober 2012

Dagen efter...

Idag är det dagen efter igår. Årets första fest. Vi hade nog trott att vi skulle lämna festen omkring midnatt, som typiska bebisföräldrar i behov av sömn. Då hade vi inte räknat med ett sådant sjujäkla partaj. Vi hamnade inte i säng förrän klockan fyra på morgonen...
Festen var i Stockholm och September passades av mormor och morfar hemma i Söderhamn. När vi ringde hem i morse fick vi höra att gogumman hade sovit 8h i sträck i natt, vilket ju var underbart att höra. Längtan efter henne var självklart otroligt stor när vi var borta över natten, men alt fungerade väldigt bra. När vi kom hem somnade vi alla tre som stockar i två timmar och nu när September har fått käk, verkar det som om hon och Älskling har kommit överens om att fortsätta vila. Inte mig emot.
 
Är i nuläget alldeles för trött för att lägga upp bilder från gårdagen, så det får vänta till i morgon. Jag kan redan nu skvallra om att det var
en tillställning utöver det vanliga...
 
Love,
Carro 
 

17 kommentarer:

  1. Ja det finns ett antal korvar på Lidl,med hög kötthalt,,men jag var lite feg med kryddningen av det gröna..Jo en tackar,man gör så gott en kan för att mysa i gråvädret..Ha en skön kväll..Kramen.

    SvaraRadera
  2. Haha ja det går fort när man har kul... ;) Gillar jue att leka med bilder plus kolla på andra bilder oxå...
    Har jue sett första delen och gillade den skarpt... bra för att vara svenskt som du säger... Och Magnus sopelar faktiskt bra... :)

    Skönt att det har gått bra och att ni partajade för mig med hihi... Blir en vilodag idag då förstår jag...

    Ha en toppenkväll du med! Kraam!

    SvaraRadera
  3. Härligt att det gick bra att lämna lillan med mormor och morfar ♥

    Kramen

    SvaraRadera
  4. Gött för lilla September att spendera tid med mormor och morfar och gött för er att få egentid och då blir det ju också extra gött att ses igen, September och ni.
    Låter som en helt ok dan efter. :-)
    sv:
    Ja, vi känner oss rätt lyckligt lottade med det här vädret, men redan nästa helg hotar SMHI med snö... :-/
    Jepp, det blev en hojtur idag med. HÄRLIGT!!! :-D

    Ha en riktigt bra kväll! :-)

    SvaraRadera
  5. Vad härligt att ni fick en så trevlig kväll, och fantastiskt att lilltjejen skötte sig så bra, då känns det säkert mycket lättare att kunna slappna av och ha roligt.

    SvaraRadera
  6. Hej Carro!

    Jag är lite nyfiken på om du ammar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag ammar. Hade pumpat ut käk till lillan under två veckor plus att hon fick lite ersättning när förrådet var slut. Själv hade jag med pump på festen.

      Radera
  7. Låter som en härlig kväll! och skönt för er att det gick så bra att lämna bort lillan=)

    SvaraRadera
  8. Låter som ni haft en bra helg alla tre :) Är det inte konstigt hur bra de små sover när man inte är där? När min mamma var här i augusti tog hon Alicia in till sig och på 12 h vakna hon 1 gång för att äta, båda nätterna?! Det har inte hänt efter det ;) Tror det är som man säger de känner doften av mamma om man är i samma rum och då kanske de vaknar av det också och vill ha mat eller vara nära? Skönt med en slappdag idag speciellt om lillan också tillåtit det :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, vad intressant att höra :-) Det kanske är som du säger, att närheten till mamman påverkar dem :-)

      Radera
  9. Låter som ni haft en riktigt trevlig helg! :)

    Hoppas ni får en fin början på veckan nu också!
    Kramar

    SvaraRadera