Besökare

tisdag 28 augusti 2012

Äntligen raka positiva besked

Hemkommen från ett riktigt positivt besök på specialistmödravården. Allt med September såg kanoners ut; värden, mått och aktivitet. Svaren på blodproverna kommer först imorgon, men so far so good. Det är otroligt lättande att veta att lilltösen inte har tagit skada av sin mors vacklande hälsotillstånd. Om inget inträffar innan, ska vi tillbaka om en vecka och göra om dagens procedur. Tydligen kommer jag inte att få gå över tiden mer än en vecka i alla fall, på grund av risken för hjärnhinneinflammation och att trycket drar iväg ytterligare.
Nu blir det fortsatt väntan och fortsatt blodtryckskoll. Tre gånger om dagen. Tålamodet är inte längre lika stort som när man var liten och väntade på tomten, men med vetskapen om att September Boo mår bra, är jag betydligt lugnare.
 
Love,
Carro 

9 kommentarer:

  1. Vad skönt att ni äntligen fick träffa någon som visste vad h*n sysslade med! :)

    SvaraRadera
  2. Så skönt det måste kännas att veta att September mår bra i magen, förstår din oro! Vecka 40, då kan hon komma när som helst nu då :)
    Hoppas du haft en fin dag!

    Kram Kina

    SvaraRadera
  3. Hej Carro! hoppas blodtrycket går ner.trist att det skall spöka på slutet,var rädda om er,väntar med spänning på att se knytet sen ;=) kram kram Jessica

    SvaraRadera
  4. Å, så skönt att lillan mår bra..
    Synd dock att du inte gör detamma.. Men det är i alla fall inte långt kvar nu!

    Snart är det September-dags - både i kalenderna och bebis!
    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att få bekräftat att hon mår bra där inne! Vilket datum är det du har beräknat? Jag vet, jag borde kunna räkna ut det själv eftersom jag vet att du gått in i vecka 40, men fullt så duktig (eller snarare påläst) är jag inte...

    Hoppas ni får en härlig vecka och snart får träffa er lilla tjej!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Inte lätt att veta, men 2a september var datumet vi fick på UL i vecka 19 :-)

    SvaraRadera
  7. Så gott att de är noggranna och verkligen håller koll på både dig o babyn. Vi har ju fin mödravård här i Sverige. Kramiz

    SvaraRadera
  8. Mors,,Skönt att du fick dessa lugnande besked,,du kan få lite av mitt tålamod,jag har så det räcker,och blir över lite till dig..Haé Kram.

    SvaraRadera
  9. Italien var fantastiskt. Börjar redan planera nästa resa tid, var där allt för kort tid - nästa gång måste jag beundra Venedig (innan staden sjunker helst).

    SvaraRadera