Besökare

tisdag 21 februari 2012

"Lagom" offentligt...

Under helgen som var, publicerades ett reportage om "En dag med Carro" i min hemstads gratistidning. Det är alltid lite pirrigt innan man vet hur sådana reportage vinklas och presenteras, men både journalisten och fotografen hade gjort riktigt bra jobb, som speglade min vardag och min person sanningsenligt.
Det kretsade ganska mycket kring träning, Fitnessfighten (och min vinst där) samt min inställning till kroppen och ett sunt leverne.

Vi pratade även lite skoljobb och snirklade in på förvandlingen från att gå från en ambitiös, men ganska nomal, skolflicka till att bli en tämligen vild musiker med extravaganta scenkläder, tatueringar och flerrgat hår. När jag såhär efteråt tänker igenom det, handlade det kanske inte om att släppa lös det vilda utan snarare om att släppa lös entreprenören i mig...
När man ger längre intervjuer som den här, på tre sidor, vet man aldrig vart journalisten gör nedstamp. Något man säger utan att reflektera över, kan komma att belysas i en utsträckning man inte hade förväntat sig. Även där tycker jag att journalisten highlightade en del viktiga poänger, kanske för att vi connectade väldigt bra.
Ingen story är väl komplett utan en touch av kärlek, så självklart blev det en del snack om att ha funnit The Man of My Dreams.  

En förvånad, och numera pensionerad, kollega ringde upp och skrattade i telefonen idag och funderade, på skämt, om han varit en bra eller dålig förebild. Jag vet ingen människa som är så positiv som han. Allt ordnar sig. Medvind. Nedförsbacke. Med honom är även det mest komplicerade så himla enkelt. Sen kan man dra lite på smilbanden åt kontrasterna mellan P!NK och träslöjdsläraren...

Ja ja, det var en liten återblick av helgens reportage för er som inte bor i Söderhamn. Inte för att ni direkt missade något, men jag tyckte att det var värt att nämna några ord om det, eftersom jag berättade om gymbilderna tidigare.


Love,
Carro

16 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var ett bra reportage! Och även jag skrattade lite gott när du nämde käre Tobbe i intervjun!

  Semla med jordgubbssylt!?? Ska det kallas semla det!? ;0)

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder! Vad härligt med journalister som faktiskt ger en bra bild och inte söker småsaker man säger och snedvrider dem! :)

  SvaraRadera
 3. det var ett jättebra reportage :) men då är ju även du en jättebra människa :)

  SvaraRadera
 4. CANONers!
  Snart åker du iväg på din efterlängtade resa till Portugal. "hörs" vi inte innan så får du ha det så jättekul med allt roligt du ska göra där.
  Hälsa Leif
  kramar //Y

  SvaraRadera
 5. Hej Carro,,det viktiga är ju att du var nöjd med teportaget,,Vad gäller min fråga Var är jag,,så får du tänka till en gång till,,Niklas har skrivit denna text till en mycket känd låt som vi ofta hör sjungas på Engelska,,men den orten passerar jag bara på väg mot slutmålet som är?????????..Haé Kram.

  SvaraRadera
 6. Härligt de blev bra intervju, så fina bilder
  kram
  Glad för din skull in i bomben

  SvaraRadera
 7. nje kan inte säga att ja hittade nått kul, bara de där vanliga, tvättmedel och sån skit

  SvaraRadera
 8. vad roligt:) kul att få vara med i tidningen så, fin är du oxå:)

  SvaraRadera
 9. Åååååh vad kul att de gjorde en sådan bra artikel om dig!

  Och din gamla lärare måste rest på sig när han så att du nämnde och kom ihåg han... <3

  SvaraRadera
 10. Kul att han gjorde ett repotage du är nöjd med! Förstår det måste vara pirrigt..
  Fina bilder på dig som vanligt!!!

  ha en fin dag!
  kraaaam Jenny

  SvaraRadera
 11. Hoppas du fick massa respons av tidningen
  kram
  De är du värd

  SvaraRadera
 12. åhh va kul att du är med i tidningen! :D Fina bilder oxå som alltid! :) Mer sånt i tidningarna än en massa strunt! ;) hihi SV: haha jaa, lite grann blir det ju så. :P Men på måndag är hon tillbaka igen! :) hoppas att du får en underbar helg. Kram

  SvaraRadera
 13. Vilket fint reportage! Och vilka fina bilder!=) Visst blir man lite orolig, innan, för hur de skall vinkla ens ord o så ! Pöööh =)

  SvaraRadera