Besökare

fredag 3 februari 2012

HATAR...

Igår hade vi riktigt snöoväder här i byn. Det var så pass illa att jag inte kom upp för backen till huset och imorse fick jag försöka flera gånger innan jag tog mig upp för en liten microbacke, som inte alls ser mycket ut för världen. Det resulterade i att jag blev några minuter sen till jobbet, vilket aldrig brukar hända.

Missförstå mig rätt: Självklart finns det många positiva aspekter med vintern. Slalom, längdskidor, pulka och skoter tycker exempelvis många om. Men blanda för sjuttsiken inte ihop det, med att älska snön i sig. För mig är snö mest elände. Älskling ringde nyss när han var på väg ner till Stockholm. De första tre milen på E4 hade tagit 45 minuter. Säg inte att det är härligt med snö. För oss som ligger på vägarna är det rena mardrömmen och även om långt ifrån alla gör det, så känner åtminstone alla någon som är tvungen att sätta sitt liv på spel för att behöva färdas från punkt A till punkt B.

Om några timmar är det min tur att bemästra E4:an. Jag ska till Uppsala i helgen, där det vankas jobb ikväll och imorgon kväll. För ovanlighetens skull tänker jag ta det väldigt lugnt. Hoppa över lördagsmyset på O'Learys och istället vila upp mig på hotellet. Bokade in mig på mitt gamla favvohotell Clarion Gillet, som håller riktigt bra standard och ligger mitt i centrum väldigt nära mitt jobbställe och vägg i vägg med massor av affärer. Lite shopping kanske man därför orkar unna sig och kanske till och med en gofika på något trevligt hak, som det ju kryllar av i Uppsala.

Önskar er Alla en riktigt fin helg!


Love,
Carro

7 kommentarer:

 1. Hej du,,du får åka i god tid,,det var fläckvis lite halt efter Månkarbo,i den norrgående körbanan,så du får ta det lugnt och fint,kan vara så även söderut kanske..Ha ett bra Gigg Kram.

  SvaraRadera
 2. haha ja visst e bilden cool, kör försiktigt ska visst va hemskt väder åt ditt håll

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du kom fram ordentligt till Uppsala. Det var ju riktigt busväder och väldigt taskiga förhållanden på vägarna i närheten av där du bor om jag fattat saken rätt. Usch och fy. Som sagt vinter kan vara roligt om man ska ut i slalombacken eller skidspåret men på vägarna NEJ TACK! Hoppas du får en härlig helg, hotellet ser kanonfint ut :)
  Kram Kina

  SvaraRadera
 4. Snö och kallt i Gbg med! Lovely!

  SvaraRadera
 5. Instämmer!! Gillar inte snön för 5 öre! =/

  SvaraRadera
 6. Visst är det så att halkan är snön baksida men den tar jag imed snö är så gott att ha enligt mig. =)

  SvaraRadera
 7. Du smälter in i väggen så bra
  Nästan som ett med väggen. Den var bra den
  kram

  SvaraRadera