Besökare

tisdag 1 november 2011

Det där med TV...

Det senaste året har jag, till skillnad mot tidigare, kollat en hel del på TV. Jag tycker det är en otroligt skön avrundning på dagen att slänga sig i soffan och bara softa. Jag följer inget TV-program slaviskt, men jag missar inte gärna chansen att se Manchester United spela Champions League och Premier League. Lyxfällan är ett annat program som jag brukar kolla på. Lustigt nog (eller kanske inte?) har flera program spelats in i här i little Söderhamn.

Jag har även sett några veckofinaler i Idol och True Talent. Jag tycker att det förstnämnda håller förvånansvärt låg klass i år, med det stoooora undantaget för Molly som får mig att tappa hakan varje gång hon öppnar munnen och tar till ton. True Talent har jag inte så mycket att orda om, förutom att Tommy Körberg är en av Sveriges duktigaste sångare genom tiderna och att Ida gjorde en MAGISKT bra version av Losing You häromveckan. Trots att Mr Körberg himself påstådde att framförandet lämnade honom helt oberörd. Den stackars gubben måste ha somnat.

Hur är det med er då?
Följer ni något program på TV?

Love,
Carro

22 kommentarer:

  1. sv: Gillar också sådana tatueringar:) har du dina på bild någonstans?

    SvaraRadera
  2. Det gick bra med träningen, för dig då?
    händer idag? :)

    SvaraRadera
  3. Tack detsamma! :) Lyxfällan är roligt o kolla på :D

    SvaraRadera
  4. Ja, Molly är riktigt bra. Hon och Robin är mina favoriter i år! :)
    Svar: Jag älskar ju Brittan, så jag älskar allt med henne! ;) Haha.

    Tack detsamma!

    SvaraRadera
  5. jo tack, sovit jättegott :) läget bra med dig idag :)?

    SvaraRadera
  6. Hej Carro,nej jag är ingen följare av TV serier,ser gärna dokumentärer och naturprogram,sen slinker det väl med något matprogam oxå...Ja gamla svartvita bilder gillar jag,,min syster ville ha nytagna bilder på sitt barnbarn,i svartvitt,så det har jag fixat till henne..Haé Kram.

    SvaraRadera
  7. sv; ja, dom är riktigt fina!
    jadå, hur är det själv? :)

    SvaraRadera
  8. Har du tränat upp dig och fått så stora axlar? :o
    coolt

    SvaraRadera
  9. Just True Tallent, lustigt nog är de bara
    Grymt så duktig. Tänk när dom kommer ut och ska spela , och får kritik.Dom kommer ju knäckas haha. Då är idol bättre säger dom vad dom tycker

    ´Ha en snygg kväll

    kram

    SvaraRadera
  10. Håller med Molly är grym :-)

    Annars e ju mitt absoluta favvoprpgram desperete housewifes :-)

    Tro man behöver lite soffhäng nu i mörkret för att orka med :-D

    Ha en bra tisdagskväll:-D

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Åhhh jag följer alldeles för många program känns det som emellanåt och jag har lite svårt att slita mig också, föredrar ibland TV:n framför att göra något roligt. Nu är det Idol och Så mycket bättre och några serier som jag följer. I idol är Robin, Molly och Amanda F mina favoriter.
    Kram Kina

    SvaraRadera
  12. Hehe du läste ju vad jag kollade på förra veckan ;) Men följer inte så mkt faktiskt, tycker dock som du att det är rätt gött att sitta en stund i soffan innan man lägger sig. Jobbar, tränar, duschar, äter och sen lite slappe som avslutning på vardagarna. Gött!

    Sv; jag har kört i gymmet ett par ggr bara på Giftun, men ja knappt man kan kalla det gym ;) Får se hur jag gör nu. Tänkte hört med dig om det finns något "riktigt" gym nånstans i närheten?

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  13. Godmorgon =) Wow, vilket snyggt hus ni bor i. Verkligen. Jag älskar att titta på arga snickaren som är ikväll, sen finns mycket annat med, men just det gillar jag =) Kram tjejen // Browneyedgirl

    SvaraRadera
  14. följer faktiskt inte idol,,,längere. men true talent i mellanåt!!. Håller med att Tommy är i världs klass :) ..dimitri är helt oki..men överlag fattas det något speciellt!!
    Ha en bra Dag / Månstråle

    SvaraRadera
  15. Jag kollar typ aldrig på TV, men däremot kollar jag på många serier på datorn, bara för jag inte orkar vänta på att de ska sändas i Sverige :P

    SvaraRadera
  16. hoppas du också haft en bra helg :)!
    joo, att shoppa skulle inte sitta fel just nu ;p

    SvaraRadera
  17. älskar lyxfällan! hahah
    så roligt å se vilka pullver som är med ibland

    SvaraRadera