Besökare

måndag 28 november 2016

Fitnessfestivalen Del 1

I torsdags åkte jag och Fanny ned till Älvsjö och Fitnessfestivalen med första bilen. Den var fullpackad när vi lämnade kontoret, med första anhalt Cargo City på Arlanda, för att hämta upp några paket med våra populära Snow Tights. 

Vi fick sprätta 2 kartonger och trycka in klädespåsarna en och en. Därefter hämtade vi upp Jo och hennes superstora väska och handbagage på Arlanda. Hur vi alla fick plats är en gåta, men vi tog oss fram till mässan trots att jag inte hade syn i varken backspegel eller höger sidospegel. Det kallar jag teamwork! När vi sedan öppnade bagageluckan, bara vällde det ut kläder på marken. Som jag tur var så låg allt packat i påsar.

Vi hade många fantastiska ambassadörer på plats och tillsammans skapade vi en oförglömlig helg och första expo. 

Massor av människor kom förbi och vår senaste ambassadör Daniel The Butcher Atterhagen från Söderhamn, spexade på rejält...

...liksom allas vår Niklas Arleryd, som stod mer på händer än på fötter. 

Förutom riktigt bra försäljning, var det så kul att få presentera frukten av 15 månaders slit för människor i verkliga livet. Alla kön. Alla åldrar. Många frön har också såtts och spännande möten med andra företags eldsjälar. 

Grabbarna Grus och jag 

Allt kring expot var dock långt ifrån en promenad i parken, men är det något som vi är bra på, så är det att lösa problem och se möjligheter. Ett starkt team är nödvändigt om man ska lyckas och i helgen var vi många som klämde ur den absolut  sista kapaciteten ur oss själva.

Jag är otroligt stolt och tacksam över mångas insatser under helgen. Nu landar vi i det här och blickar framåt mot nya äventyr. 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar