Besökare

torsdag 20 oktober 2016

Nu Kör Vi...

Idag, exakt 12.00 + 1h, kör vi igång vår webshop. Det har varit ändå in i kaklet beträffande förberedelserna och det är många fjärilar som flyger omkring i många magar just nu. Det är en väldigt stor satsning, som sträcker sig långt bortom bara ekonomiska medel och det är en häftig känsla att äntligen få "trycka på knappen".
Lanseringen kommer att ske i flera steg och för de som inte vet det, säljer vi globalt, vilket i sig är en utmaningen. Jag vet exempelvis inte hur mycket jag svor över några specifika bestämmelser i Belize, men liksom allt annat har de flesta bitar fallit på plats. 
...och eftersom det ju är träningskläder vi pratar om, så kan jag flika in att det inte blivit ett enda träningspass den här veckan. Annars är jag inne i ett skönt flow med löpning och tyngre styrketräning än vad jag har kört på länge. 
Självklart inspireras man till träning i det här jobbet och oavsett vad man sysslar med, gäller det ju att ge sig själv bästa förutsättningar för att vara frisk och må bra.

Nu är det bara några få minuter kvar till klockan 12 + 1h, så det är dags för oss på kontoret att dra in andan...

Vi har fått vissa indikationer om att det faktiskt är en hel del människor som väntar på att få klicka hem våra kläder och för vissa plagg gäller det nog att vara snabb om man vill hinna få sitt exemplar. Här är shoppen (från klockan 12.00+1h):

WORKOUT EMPIRE


För mina vänner i Söderhamn kommer det att gå att hämta sina kläder själv hos oss, så slipper ni frakten. DM:a i sådana fall mig på Facebook, så får ni en kod.

Även om ni inte är sugna på att köpa träningskläder just idag, får ni jättegärna kika in i shoppen och ge lite feedback. Vi hoppas självklart mest på ros, men även ris vill vi gärna få återkoppling på.


Love,
Carro 

2 kommentarer:

 1. Alltså jag skojar inte, vilka otroligt fina träningskläder.
  Jag är i behov av nya träningsbyxor, väldigt många som inte riktigt sitter bra när man är lite större.
  Speciellt nu när jag kämpar för fulla livet på gymmet! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack snälla <3
   Våra grafiska tights är det lite compression i, så att kroppen får bättre stöd och är mina favvotights på gymmet. Våra helsvarta är lite mjukare och "håller inte in" kroppen lika mycket. Fungerar super på gymmet, men är mina favvisar till vardags ;) Lycka till med träningen!

   Radera