Besökare

söndag 4 september 2016

Workout Empire Week

 Klockan halv sju i onsdags morse började dagens jobb, vilket inkluderade en heldag i Stockholm tillsammans med Jo och Anna. Vi köpte inspirationskläder till vår nästa kollektion och gick således i affärer från 10 till 21. Värkande fötter och trötta huvuden, med tanke på allt vi såg och köpte var det helt klart värt att kliva innanför dörren halv två på natten. En extremt effektiv dag, bland annat med ett Skype-möte på vägen ner - nöden har liksom ingen lag ibland.  
På fredagen fortsatte vi sedan med Photo shooting del 2. Dagens stora stjärna var Niklas, som stod framför kameran i 8 timmar, i skor som var 2 storlekar för små. Inget gnäll. Superprofessionell och extremt underhållande mitt i det hårda jobbet.  

När vi började närma oss slutet av fredagen, smög vi in lite cava i studion när vår nya stjärnmodell Cindy tog sina sista bilder. När sista bilden var tagen gick vi och käkade middag. Efter att ha jobbat från 04.00 var det extremt skönt att till slut hamna i säng vid halv tolv. 
På lördag morgon började vi med alltid lika fantastiska Madde Myhr. Hon är bara en månad från sin proffsdebut och stod ändå nästan 5 timmar i streck utan paus. Och resultatet, helt fantastiskt, som alltid med Madde.

Idag har jag varit på hemmaplan och avklarat 2 kalas för September. 
Vår stora tjej ❤  

Love,
Carro 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar