Besökare

söndag 10 juli 2016

Skärgårdshelg

 Vi har spenderat helgen i skärgården hos mina föräldrar. Det har varit otroligt härliga dagar med skönt väder, bortsett från igår kväll då det drog in ett riktigt ruskigt spöregn. Dessvärre är havet bara 13 grader varmt, så det har inte blivit ett endaste dopp. Idag var det nästan olidligt varmt ett tag, men då räckte det med att gå ner på bryggan, så svalkade det isande havet ned en utan att man ens behövde kliva ner i det. 

We've spent the whole weekend at my parents'. Weather has been great, but the sea is only 13 degrees, so we haven't been swimming at all. 
September älskar att vara ute i skärgården. Hon leker med allt som man kan tänkas leka med. Bäst är självklart att klättra nere på stenarna vid vattnet, vilket är lite halvjobbigt eftersom en annan då måste vara på helspänn. Det är ju inte lätt för en snart fyraåring att förstå att vissa stenar rör på sig och att blöta stenar är otroligt hala. 

Imorgon vankas en ny vecka och det ska åtminstone bli skönt att inte behöva ställa klockan, även om det är en del "måsten" som behöver avklaras. 

September loves to be there. She plays with basically everything. She also loves to play on the cliffs, which is not so enjoyable for the rest of us, as she doesn't really understand that some stones are moving and are slippery... 

Love,
Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar