Besökare

söndag 31 juli 2016

Lägenheten i Turkiet

Vi tillbringade en av dagarna i vår lägenhet, som bara ligger 40 minuter med bil från favvohotellet. Som jag tidigare nämnde, valde vi hotell den här gången, för att få maximal relax och återhämta energi och hälsa. Lägenheten ser vi ur ett långsiktigt perspektiv, men vi konstaterade att det kändes 100% rätt när vi var där nu. 

Själva komplexet består av 4 huskroppar, vardera med 9 våningar.  Vi bor näst högst upp, med utsikt både över poolen och havet, med 2 sovrum och 2 badrum och en balkong som går runt alla rum utom hall och badrum. 

Nu var även den lilla affären i komplexet öppnat och flera gånger om dagen går vår gemensamma badbuss ner till havet, om man inte vill gå de cirka 600 meterna till havet. Vid poolen låg det ungefär 15-20 personer och en tredjedel var svenskar, en tredjedel turkar och den sista tredjedelen av okänd härkomst. Vi gillar att det är människor med olika nationaliteter, men vi uppskattar också att det är så pass många svenska familjer vi har som grannar. (Till skillnad från hotellet, för vi är de enda svenskarna, vilket också har sin speciella charm...)

Vi har fortfarande en del inredning kvar. Komplettera med gardiner ovanpå soldrapprrierna i vardagsrummet, bygga några garderober och så vidare. Allt sådant gör man dock helst off season, när man inte drunknar i svett så fort man sticker ut näsan. 

Tanken är ju också att ha en grundgarderob där, så att man kan resa med enbart handbagage. 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar