Besökare

fredag 10 april 2015

Teknikens Under

(Augusti 2013)
September var riktigt dålig av sin magsjuka hela dagen igår. Hon varvade kräkningarna med att ligga i min famn eller i vagnen hela dagen. Det gjordes några tappra försök att leka med Pippi-huset, men hon orkade inte ens två minuter. Efter att ha kräkts under 10 timmar, somnade hon för natten med en temperatur på 40,1 grader. Efter en god natts sömn så vaknade hon 11 timmar senare helt feberfri. Även om aptiten inte är tillbaka än, så är hon betydligt piggare. 

 Älskling var i storstan och jobbade igår och kom hem med några riktigt fina prylar. Den här febertermometern stötte vi på för första gången på sjukhuset i Turkiet för ett år sedan. Den är väldigt praktisk: man håller den mot eller fem centimeter från pannan och så tar den temperaturen. Särskilt bra eftersom man kan ta den även när September sover. 
 Jag nämnde som hastigast i helgen att jag skulle vilja ha ett fotbad och jag blev väldigt överraskad och glad när Älskling även hade med sig det här schyssta OBH Nordica-fotspat med värme, bubblor, massage och infraröd värme för optimal blodcirkulation. 

Det fanns också en elektrisk fotfil i Älsklings presentsäck. Den fungerade riktigt bra dessutom!

Ibland kan man tänka att tekniken nästan har blivit överdriven, men det går inte att sticka under stolen med att det fortfarande utvecklas väldigt bra produkter. Man kan leva utan dem, absolut, men många är jämförelsevis otroligt praktiska. 


Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar