Besökare

söndag 2 november 2014

Inspirationskälla de Luxe: Fitnesscoachen

Det finns ingen människa som alltid är på topp. Likväl finns det ingen människa som har motivationen på topp inför varje träningspass. Det är just därför vi behöver våra inspirationskällor och det är även delvis därför som vi delar med oss av vårt liv på olika sociala medier. För att inspirera andra och inspireras av andra. En person som jag har följt under många år är Fitnesscoachen. När jag började följa henne hade hon redan debuterat i Bodyfitness, men sedan tagit beslutet att inte tävla mer själv utan bara hjälpa andra på sin väg mot fitnesscenen. 

Hon pysslar dock inte bara med fitnessatleter, utan även med helt "vanliga" människor som PT och välrenommerad Löparcoach. Hon har även startat upp Tjejmarathon där varje insamlad krona går till Panzisjukhuset i Kongo
Fitnesscoachen är nu nominerad till Guldhjärtat i kategorin Årets PT, vilken är den finaste utnämningen som man kan få som PT. Hon gifte sig i somras och är mamma till en liten tös. Om knappt 3 veckor gör hon lite oväntat comeback i Bodyfitness Decembercupen och veckan efter på Luciapokalen. Hon är i sitt livs form och inspirerar både på bloggen, Facebook och Instagram (@fitnesscoachen)

Att hon dessutom tränar i supersnygga tights gör ju inte saken sämre

Love,
Carro 1 kommentar:

  1. your body is looking very gorgeous and i appreciate your effort.
    Meditation in India

    SvaraRadera