Besökare

onsdag 22 oktober 2014

Hjärna på Högvarv och Sliten Kropp

När jag snabbkollar igenom olika sociala medier verkar det som om halva diet-Sverige hade en tuff gårdag. Det gällde även mig. Starten blev inget vidare, då lillsessan vaknade tio över fyra och bestämde sig för att inte somna om. Träningspasset på morgonen gick visserligen bra, men när jag efter arbetsdagens slut åkte hem från föreläsningen hade jag total soppatorsk. Dieten börjar slita på kroppen och hjärnan går på högvarv. Minst sagt.
Det är i alla fall otroligt kul att jag har fått så mycket positiv respons på mina träningstights. De första exporterna har redan postats, trots att själva försäljningen officiellt inte ens har kommit igång än. Min fina vän, teamkompis och tävlingscoach Johanna klär exempelvis väldigt bra i sina, eller hur?

 I nuläget har jag faktiskt bara ett fåtal plagg kvar från första leveransen, så andra leveransen är redan på G. Jag må känna mig lite sliten, men efter lördag kan jag andas ut och varva ned lite. I dagsläget har jag inget inbokat torsdag-söndag nästa vecka, så då hoppas jag både kunna vila ut rejält, samt fixa de sista pusselbitarna i min kollektion.

För förfrågningar om plaggen, nås jag lättast på
samt på mailen: 

carros@carros.se

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar