Besökare

söndag 4 maj 2014

Body Classic 2014

 Det blev en alldeles alldeles underbar avslutning på min tävlingsvår. Som jag skrev igår gick jag vidare till final i ett riktigt tufft startfält. Finalplats innebär bland annat att man får göra en så kallad T-walk där man har hela scenen för sig själv - även det moment som passar mig som fitnessatlet allra bäst. Tyvärr låg tävling efter så mycket i tiden, att vi som tävlade i dagens sista gren aldrig fick genomföra våra väl genomtänkta och näst intill sönderövade T-walks. (Något för arrangörerna att bita i...) Otroligt synd att inte få visa upp sin styrka där, men det var ju också likadant för alla i vår final... Jag slutade sedan på femteplats, med min hittills bästa tävlingsform, TROTS att jag inte fick till pumpet i kroppen den här gången heller.
 
 
 Tävlingsdagen var annars väldigt positiv, men också lång. Jag kom till arenan redan vid tio och klev på scenen först vid kvart över fem. Jag hade mina underbara teamcoacher från Hälsostudion på plats; Seppo och Johanna. Dagen i ära laddade jag bland annat med riskakor, Nutella, Nougatsås, några enstaka Dextrosol samt jordgubbssylt. Det må låta smaskigt med Nutellan och Nougatsås, men det enda kroppen skriker efter i det läget är dryck. Dryck. Dryck. Dryck.
 
...Och till slut fick jag min efterlängtade Tropicana Orange Juice. Den smakade lika gudomligt som vanligt och jag tömde den rakt upp och ned.
 
 
Imorgon kommer fler bilder, samt lite reflektioner från vårens oförglömliga resa.
 
Tills dess vill jag tacka för Ert enorma stöd;
som bloggläsare, på Facebook, på Instagram, alla sms och övriga påhejare. Det har betytt otroooligt mycket för mig och har under hela resan motiverat mig till att kämpa ännu hårdare i uppförsbackar.
 
Tusen Tusen Tack!!!
 
Love,
Carro 
 
 

1 kommentar:

  1. Stort grattis! Jag måste säga att du är ju så himla duktig som har orkat med alla dessa tävlingar och du är ju bara SÅ himla snygg. Du ska vara mycket stolt över dig själv! kram kram

    SvaraRadera