Besökare

onsdag 29 januari 2014

Sjukhusbesök

I torsdags fick September feber. Sedan dess har den åkt upp och ned likt en berg-och-dalbana. Ibland har hon varit helt feberfri och hur pigg som helst på förmiddagen, för att  på eftermiddagen få en feber på nästan 40 grader och bli totalt orkeslös. Hennes aptit har inte heller varit särskilt bra, så hon har tappat drygt ett kilo i vikt. Att se vårt annars konstanta energiknippe så, gör verkligen ont i hjärtat...

Idag var vi på hälsocentralen och som vanligt körde hon på för fullt i väntrummet och sprang omkring som om hon var världens mest friska barn. Hon var otroligt duktig; inte ett endaste pip när de tog snabbsänka på henne. Hon var mest irriterade över att behöva ha ett plåster på fingret, så det bet hon bort... Läkaren såg dock igenom hennes tappra fasad och förutom ett elakt förkylningsvirus hade hennes öron blivit inflammerade igen. 

Vi fick en rejäl dos antibiotika utskrivet och nu håller vi tummarna för att hon blir frisk snabbt. Tills dess spenderar vi resten av dagen i sittpuffen framför Teletubbies med saft, choklad och djurkex. 

Love,
Carro 

2 kommentarer:

 1. Aj,det gör lite ont när våra små älsklingar mår dåligt,,hoppas September kryar på sig nu när hon fått lite medikamenter..Ni får Snooza så blir hon snart piggelin..
  Ja den var väl inte allt för svår,,men som sagt,kan vara svårt att spåra om i tanken..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja jag hoppas också att det där med minnet håller i sig även om kroppen vänjer sig vid koffein och vill ha mer och mer för att ge effekt. Men mitt minne annars så skulle jag bli lite orolig haha. ;)

  Hoppas att minidu blir piggelin i ett naffs nu då!! :)

  Kramelikram!!

  SvaraRadera