Besökare

tisdag 3 december 2013

Tävlingskontrakt, Nytt Gym & Gladiator-utmaning

Igår blev det klart att jag kommer att fortsätta att tävla för Hälsostudion i Gävle även under år 2014. Det känns otroligt kul eftersom jag då kommer att ha och göra med fantastiskt trevliga och framför allt duktiga människor.
 
http://gavle-halsostudio.se/
Vi kommer att vara minst tre personer som tävlar för Hälsostudion 2014. Det blir jag som kör Bikini Fitness, Johanna som gör comeback i Body Fitness och Göran, som debuterade i Bodybuilding på Luciapokalen i helgen.
Johanna & Seppo
 
 Bakom oss har vi Seppo och hans ovärderliga erfarenheter och kunskaper, som ska hjälpa oss att prestera på toppen av våra förmågor.
 
http://www.citygymmet.se/
 
Igår var jag även på möte med ägaren Niklas på CityGym.
 
Ett av flera av gymmets träningsrum
 
Härlig lounge-känsla i gymmets reception 
 
CityGym är ett otroligt trivsamt gym med riktigt sköna maskiner. Från och med idag kommer jag att köra min huvudsakliga träning där. Det är även där som jag kommer att jobba som PT för mina "live-klienter" hädanefter. Jag ser verkligen fram emot ett 2014 med många nya bekantskaper och klienter. 
 
 
 Innan vi stormar in i ett superspännande 2014, har jag tackat ja till den stora familjefesten som går av stapeln den 28 december i Söderhamn Idrottshall. Jag ska då ställa upp som utmanare i en Gladiator-kamp. Min gren blev visst brottning mot Cecilia Bejaminsson. Jag har aldrig brottats "på riktigt". Med tanke på hur jag brottar ner Älskling i sömnen varje natt, så kanske det trots allt kommer att vara en utmaning som passar mig.
 
Love,
Carro
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Ja det måste vara alla kläder på vintern tycker jag som saktar ner en också. :D Annars så vill jag varken ha det för varmt eller för kallt. Lagomt som det så fint heter här i Sverige. ;)

  Har varit på glöggkväll och ska väl försöka att leta mig i säng nu. :P Hoppas att du sover gott!

  Haha åååh jag hejjar på dig!! Skulle varit kul att se live!!

  Kraam!!

  SvaraRadera
 2. Ja dom är farligt goda!! Även om det är kalorifri syrup i så har jag jue haft i ganska så mycket jordnötssmör. :P Så man får äta dom med andakt. ;)

  Kraam!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  De är så kul att följa din blogg och inspirerande.

  Men jag har väldigt svårt att hitta motivation till att träna och äta bra just nu.
  Vågen och måttbandet visar mer plus än minus just nu och jag mår bara sämre. Har problem med ryggen och är under utredning vad som är problemet och smärtan gör att motivationen tinner bort också.

  Har du nå bra tips för att hålla motivationen uppe?

  SvaraRadera
 4. Häftigt med gladiatorerna!! Hejar starkt på dig!! :)

  SvaraRadera
 5. Kväller,,Ja jag har skapat en hel del mössor med påttekniken,det är skitkul,,Oki då ser vi fram emot ett givande 2014,du får en spark i baken och ett lycka till..Haé Kram.

  SvaraRadera
 6. men vad roligt med gladiatorerna :)
  Ja du kanske man skall anlita dina PT tjänster i nästa år, gymet är ju bara runt hörnet från oss.

  SvaraRadera