Besökare

onsdag 6 november 2013

Känner inte efter...

Jag är så otroligt trött när klockan ringer halv sex morgnarna, trots att jag ibland lägger mig så tidigt som nio på kvällen. Som tur är vet jag, att jag skulle vara precis lika trött om jag sov en timme till.

Därför stapplar jag ut till garaget och crosstrainern varje morgon och dunkar av mitt pass. Jag tänker tillbaka på den underbara sommaren, den häftiga formen jag var i och påminner mig om att det är just crosstrainern som ska få mig i ännu bättre form tills nästa tävling. Man får inte känna efter så mycket ibland. Huvudet kan nämligen lätt lura en till tokigheter som "vila på grund av lathet"...

Love,
En mobilbloggande Carro

4 kommentarer:

 1. Ja, "det är bara att göra det, sluta tramsa" fungerar när den trötta latmasken ger sig till känna... eller att komma ihåg känslan när man går i mål och har lite till att ge (så man tar sig till bilen och hem ;-).

  SvaraRadera
 2. Ja och den var ännu godare idag när den stått och saftat till sig. :P Nu får jag se till att ta kort innan jag har ätit upp allt, och när det är dagsljus ute. Wish me luck!! ;)
  Det blir att ladda upp en massa mat och tunga saker skulle jag tro. :)
  Lätt att vara trött när det är mörkt ute också. Nästan så att man längtar efter snön så att det lyser upp lite.
  Kraam!! <3

  SvaraRadera
 3. Kväller..Ja visst var det kul att Avaträsklaget vann,,det är inte min hemby,utan grannbyn ligger ca 15 km innan jag är hemma i min by..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Haha känner igen så väl
  Inte tänka
  Bara fötterna ner på golvet
  För mig är morgonstund yogastund
  Mår gott

  SvaraRadera