Besökare

fredag 11 oktober 2013

...Och träningen går bra?

Jo, men visst gör den det...
Det är bara så otroligt länge sedan jag var inne i en genuin byggarperiod. Det var ungefär tio år sedan sist och jag antar att jag tyckte då, som nu:
Träningspassen i sig är roliga eftersom jag tränar med tunga vikter och blir starkare. Det är också kul att se hur framför allt underkroppen svarar på träningen. Att kunna käka tårta när fina kollegan Jenny bjuder. Men... 
 Samtidigt saknar man definitionerna. Den där "My Fit Body"-känslan. Jag kan till och med nästan sakna alla de där konditionspassen som det krävde. Jag saknar dock inte torsken. Inte alls faktiskt.
 
Var sak har sin tid. I mars är det "Pay Off" igen. Nu när jag har tävlingserfarenhet kommer allt att gå så mycket lättare också. Nu vet jag ju att det kommer att vara värt allt slit när jag står där på tävlingsscenen.
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
Love,
Carro 

4 kommentarer:

 1. Fortare än du tror är vi där i mars! :)
  Ha en fin helg nu!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja hon är nog ganska duktig syrran att tänka ut hur hon vill ha det,,sen är hennes gubbe bra på att fixa till det,,men det stora köksbordet det är min design (lite skryt) det kan dom inte ta med sig,hoppas den som köper huset även tar bordet..Hörru du, du var nästan onödigt fint brun..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Här har du länken till bloggen http://elinforsberg.shapemeup.se/

  SvaraRadera
 4. Jag har slutligen kommit igång med träningen igen, jag också, och det känns i HELA kroppen!!! :-O
  sv:
  Hahaha Tack för infon så jag slipper titta. ;-)

  Ha e riktigt bra helg och ROCK ON!!!

  SvaraRadera