Besökare

lördag 19 oktober 2013

Härligt Fullspäckad Lördag

Jag älskar verkligen lördagar!
Att börja dagen med att hämta in lillan till oss och bara mysa. Hela familjen.
 
Däremot har jag en ganska fullspäckad dag framför mig. Som tur var, så väckte lillan oss redan klockan sex, vilket innebär att jag kommer att hinna med allt jag har tänkt mig:
Jag har bland annat redan mailat iväg tränings- och kostupplägg till en ny klient ("heja Jenny friskt humör!!!") samt besvarat några jobbmail. Det märks verkligen att träningstemperaturen i Sverige har ökat markant på sistone!
 
Älskling är iväg och handlar med lillan nu och innan de kommer tillbaka hoppas jag ha hunnit förbereda kvällens jobb. Jag har en spelning för ett slutet sällskap ikväll och man har önskat ett schlagertema. Tror att det kan bli en riktigt trevlig kväll. Jag kommer förresten att vara tvungen att åka redan strax efter klockan fem i eftermiddag och med det skrivet kände jag mig nästan lite stressad för ett ögonblick - men nej - det är ju trots allt helg...
 
Vi ska även hinna med en sväng till gymmet idag. Träningen i veckan har verkligen gått bra och jag är inne i ett grymt skönt flow just nu. Mer om det i ett annat inlägg.
 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Hej du,,Ja Loke såg verkligen ut som ett benrangel,,det tog lång tid att sminka honom..Jag är färdig med mit uppdrag nu i Vreta så jag åker hem senare i dag..
    Lycka till med spelningen i kväll..Haé Kramen.

    SvaraRadera
  2. Javisst är dom!! Har sucktat efter dessa hur länge som helst. I nästa månad kommer dom som väl är. :)

    Ha en toppenhelg du med nu! Kraam!

    SvaraRadera