Besökare

måndag 21 oktober 2013

Diet Starts Today

Idag startar min "riktiga" satsning inför Battle of Scandinavia som äger rum den 29 mars 2014. Nästan tre månader har passerat sedan min fitnessdebut och under den här perioden har jag nu fokuserat på att bygga. Konditionsträningen har varit minimal, styrketräningen tung och kaloriintaget högt. I och med dagens dietstart har jag börjat att smyga igång med konditionsträningen igen. Korta pass fem dagar i veckan. Det gäller ju att gå ut försiktigt, så att man har goda marginaler att trappa upp träningen när det behövs.
 
Sista middagen före dietstart - delikat Sushi från Tempo-Thaien
Jag har valt att påbörja resan mot Battle of Scandinavia såhär tidigt av flera anledningar:
 
Jag vill inte stressa på slutet.
Jag vill inte att riskera att tappa muskelmassa, vilket lätt inträffar när man deffar för hårt.
Jag räknar med ett kort break på deffen i slutet av november då vi åker tillbaka till Turkiet.
Jag räknar in några extra "fridagar" kring jul och nyår.
 
 
Varje vecka (fredagar eller lördagar) kommer jag att lägga in mina resultat här på bloggen, för den som är nyfiken på att följa min resa. Jag har även öppnat ett Twitter-konto där jag twittrar under namnet "Fitnesscarro". Är dock en riktig gröngöling i Twitter-världen, så det tar väl ett tag innan jag helt har förstått mig på hur det fungerar.
 
Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Mors,,Nä tänkte väl det inga kallingar som jag vill ha,Oki,då startar din resa nu,mot Battle of Scandinavia,,ska bli kul att hänga med dig på den,,säger bara,,Lycka till..Haé Kram.

    SvaraRadera
  2. Härligt! Kör hårt nu!
    Hoppas du får en fin vecka!
    Kram

    SvaraRadera