Besökare

torsdag 18 april 2013

Motiverande Resultat

 
 Det finns inte något som är så motiverande som att få lön för mödan. Som exempelvis att se bildbevis på att 2 veckors deff har gett bra resultat, trots att jag åkte på ett rejält bakslag i helgen med sjukdom. När det gäller träning och att forma kroppen, är bilder den bästa måttstocken. Därefter måttbandet. Vågen kommer på sista plats, då det är svårt att bedöma om man lägger på sig muskelmassa såvida man inte har tillgång till en pålitlig fettmätare. Många tycker att det där med bilder är jobbigt, men man får påminna sig om att ingen annan faktiskt behöver se dem. Man behöver ju inte ens kolla på dem själv om man inte vill, utan spara dem och sedan plocka fram dem igen efter en månad och jämföra. Då brukar glädjen över resultaten överglänsa eventuell besvikelse över "före-bilderna".
Oavsett vad man håller på med, vill man se resultat av sina prestationer.
För att få resultat, är det absolut bästa att sätta upp en plan för hur man ska nå sina mål. Får man inte de resultat man förväntar sig, är det många som tappar motivationen och ger upp. Istället för att ge upp bör man självklart analysera frånvaron av resultat. Först bör man gå till sin plan. Har man följt den till punkt och pricka? För det är först då man rättvist kan utvärdera huruvida den var bra eller inte.
 
Love,
Carro 

3 kommentarer:

 1. Grymt bra jobbat! Håller helt med dig om att bilder är det allra bästa, snacka om att man kan stirra sig blind på vågen annars... Jag har inte vågat väga mig nu sedan jag blev gravid, haha hua! :)

  SvaraRadera
 2. Hej du,,Jo nog kan även jag se att du nått resultat,bra jobbat..
  Ja översvämningen på denna plats återkommer varje år med mycket snö och snabb smältning,för 2 år sen satte man in ett gäng pumpar,,denna gång ser jag ingen aktivitet alls..konstigt..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Som du kanske såg så tog det mig närmare en timme att få in det receptet så min dator är inte frisk. :P Så tur att jag får pengar tebax på skatten så att jag kan köpa mig en ny. Den lägger utav mer och mer här nu så hoppas att jag kan hälsa på hos dig, annars så kommer jag när den nya är installerad. :)

  Nu är jag tebax i cyberrymden!! ;)

  Ha en toppendag! Kram!

  SvaraRadera