Besökare

måndag 11 mars 2013

Klok start på veckan

Jag har mycket att ta itu med just nu. Dels ligger jag lite efter, eftersom jag var på Hälsomässan hela helgen och sedan har det tack vare den blivit en hel del nya jobb. Det är underbart härligt såklart.
Det var väldigt nära att jag satte mig med datorn igår kväll när jag kom hem, men jag bestämde mig för att ta hela kvällen ledigt, vilket var otroligt skönt. Jag hoppade i sängen redan klockan halv nio och somnade nio. När jag vaknade var det lockande att köra gasen i botten direkt, men istället valde jag att köra en halvtimme yoga: Fokusera på andningen, samla ihop energin i kroppen på rätt sätt, stänga ute stressen, låta kroppen få den start på dagen som den egentligen vill ha.
 
Man kan lätta lura sig med att jag i och med yoga förlorade en halvtimmes arbetstids. Jag ser det snarare som att jag möjliggjorde att kunna ta itu med dagens alla utmaningar på ett betydligt bättre sätt och därmed i längden till och med tjäna tid på det. Så är det faktiskt med all träning;
Tiden den tar ger den ännu mer tillbaka i det långa loppet.
 
Hoppas ni har en fin start på veckan!
 
Love,
Carro 


3 kommentarer:

 1. Hej du..Kul att Hälsomässan ger resultat framöver.
  Dyrt ja,,men jag är ju själv den som orsakat alla dessa kostnader som går att härleda till rökningen..Ja känns jäkligt skönt att man slutat med detta otyg "Rökning"..synd bara att det tog så förbaskat lång tid,innan förståndet kom ifatt en..Vädret är kanon +13 på solsidan,härligt..Haé Kram.
  Hur trivs du med min Grodas bror (Juken)??

  SvaraRadera
 2. Otroligt klokt, ofast är man mycket mer effektiv när man väl jobbar, om man ser till att ge kroppen lite avkoppling innan.

  Hoppas du får en effektiv och bra dag nu!

  SvaraRadera
 3. Startar varje vardag med 30 min yoga. Det är min krockkudde!

  Sv: Jag gillar maten i Kina. Särskilt när jag som nu är i Chengdu som ligger i Zichuan-provinsen. Här är man kända för sin kryddstarka mat! Mmmm!

  SvaraRadera