Besökare

lördag 9 februari 2013

Sjukstuga

 
I torsdagskväll började September att bli lite förkyld och igår på dagen var hon stundtals riktigt hängig. På kvällen eskalerade det hela och hon fick feber, var snorig och halsen blev nästan helt igenbommad. Hon fick sova i vår säng inatt, men hon ungefär en gång i timmen vaknade hon halvt panikartat, eftersom hon fick så dåligt med luft.
Självklart hör det till att bebisar blir sjuk, men man tycker så otroligt synd om dem när de mår så dåligt. Olyckligtvis var just idag den dag då vi hade planerat att åka till Stockholm med mormor och morfar för att gå på mässa och sedan hälsa på farmor. Vi hade bestämt det redan i oktober och nog är det ganska otroligt att Septembers hittills värsta förkylning bryter ut natten innan?
 
Nu blir det till att vara hemma och kurera istället. Hennes feber hade gått ned imorse och allmäntillståndet är mycket bättre. Pigg är hon däremot inte, men mellan hennes kippningar efter luft ser man emellanåt ett stort leende.
 
Hoppas ni har en friskare lördag än vi!
 
Love,
Carro 
 

6 kommentarer:

 1. du har så rätt.
  stackars liten som är sjuk massa krya på kramar.
  hoppas ni allafall får en mysig lördag
  kraam

  SvaraRadera
 2. Usch vad obehagligt! Det är min störtsta skräck att Elsa ska bli sjuk, speciellt nu när RS viruset florerar, jag vågar knappt ha henne ute bland folk. Hoppas S kryar på sig snart!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt på resan.
  Hoppas hon piggar på sig snabbt iaf!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stackars liten. Hoppas hon kryar på sig snabbt!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Usch då... Stackars September!! Krya, krya!!

  SvaraRadera
 6. God förmiddag..Så söta bilder på din lilla prinsessa..Hoppas att ni får en fin start på vecakna.kram kram

  SvaraRadera