Besökare

tisdag 26 februari 2013

Effektivitet

I dagens samhälle är tid en bristvara. Det finns till och med människor som menar att de inte har tid till att träna, men frågar ni mig handlar det alltid om prioriteringar. Tyvärr prioriterar många mäniskor idag bort sin hälsa, vilket i långa loppet kan få förödande kosekvenser.
 
Jag brukar ofta pusha mina klienter till att köra tuffare cardio-träning än powerwalks. En av anledningarna till det, är att det är väldigt tidssparande. Om jag joggar 30 minuter behöver jag (minst) powerwalka 60 minuter för att uppnå samma resultat. Idag körde jag 30 minuter på crosstrainern på level 18 och jag hade sannolikt varit tvungen att powerwalka minst 90 minuter för samma resultat.
När jag skulle formtoppa inför sommaren 2010, joggade jag 20-25 minuter före frukost varje morgon. Det var otroligt effektivt. Jag behövde bara ställa klockan 30 minuter tidigare än vanligt och om jag så hade velat, gått och lagt mig 30 minuter tidigare på kvällen.
 
Med risk för att reta upp någon, vill jag slutligen hävda att människor ljuger när de påstår att de inte har tid till att träna.
 
Ljuger.
För sin omgivning.
Och mest för sig själv.
 
Love,
Carro

2 kommentarer:

 1. Håller med dig, jag föredrar också tuffare träning på kortare tid :)
  Så sjukt snygg kropp du har Carro! Förstår att det ligger mycket jobb bakom detta. Coolt!
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Det här med tid och bortförklaringar är förmodligen en av de vanligast anledningarna till att många inte tränar. Synd eftersom det som sagt inte behöver ta så mycket tid.

  Hoppas September blir bra i sin förkylning nu snart!
  Kramar

  SvaraRadera