Besökare

lördag 18 februari 2012

Zzzlapparhelg

Trött Carro tog helg igår. Helg i äkta mening, det vill säga "sova ikapp och slappa-helg". Jag, täcket, Älskling och soffan mot världen. Välbehövlig sådan, då jag har haft lite skumma sovrutiner på sistone. Somnat på mindre än en minut när jag har lagt lagt mig, men sedan vaknat pigg som en lärka vid tresnåret och ofta legat vaken i minst två timmar.
Quizzen i torsdags gick i alla fall kanon och jag tog mig upp utan större problem på fredagsmorgonen. Someone like you satt som den skulle och kommer hädanefter att bli en liten favvo. Brukar köra någon lugn låt varje kväll, ofta som sista låt på kvällen eller före pausvila. Folk brukar vilja kramas med varandra då, särskilt det sista tio minuterna innan stängning. Blir generad av allt man bevittnar från scenen ibland...


Hoppas ni har en hälig lördag!Love,
Carro

6 kommentarer:

 1. haha ja ibland undrar man va han e, men en sak e säker han e ganska söt

  SvaraRadera
 2. Hej du,,ja visst är det kul att äta ute,,sen att bli bjuden oxå,Toppen...Jag åkte ner till Vreta på Fm (ligger 1 mil sydväst Uppsala)..Snoozar för fullt med småttingarna..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Skönt att bara kunna skita i allt ibland och bara slappa. =)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med en slapparhelg. Vi har det också, gubben är krasslig och tycker lite synd om sig själv. Jag var på lite shopping med väninna idag, blev inte så mycket handlat men vi hade väldigt trevligt.
  Ha det gott!
  Kram Kina

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar helg!=) Och hotellfrukost? Jag blev INTE ALLS avundsjuk hörru! Åh så gott!! :)

  SvaraRadera
 6. Låter som en härlig helg! :) Skönt att bara va ibland... Måste bli bättre på att besöka din blogg känner jag! :) Du skriver så bra! :) SV: Joda, min helg har varit helt okej. Kramis

  SvaraRadera