Besökare

onsdag 30 juli 2014

Sommarbarn

 Sommaren är inte bara en underbar tid för soldyrkare och grillfantaster. Den är också en alldeles fantastisk tid för barnen och i det här fallet: September Boo. Allt är så mycket enklare. Hon behöver inte flera lager klumpiga kläder och slipper rinnande näsa. Hon kan springa runt naken eller bara i blöja och hittar intressanta blommor, kottar, stenar och barr vart än hon går. 
 Man behöver inte gå in för att det blir kallt efter en timme, utan kan vara utomhus från klockan åtta på morgonen till klockan sex på kvällen. Hon sover även otroligt gott utomhus i sin vagn, även när skuggtemperaturen varit hög. När det blir för varmt, badar vi i hav eller sjö och särskilt avsvalkningen på kvällen, gör det extra skönt att sova gott hela natten sedan. 
Man kan inte annat än njuta av den här tiden på året, särskilt i sällskap med vår underbara dotter som nästan alltid är på ett ofattbart glatt, busigt och charmigt humör. Hon skämmer bort oss och om sanningen ska fram blir även hon bortskämd. Av mig, Älskling och andra nära och kära på alla tänkbara sätt och vis. 
Förra veckan damp det också ner ett överraskande paket från snälla farmor och farbror Sten, med en jättefin Pippi-docka. September älskar Pippi och vi tror att Pippi kommer att vara en förebild för henne i många år framöver. 

På gott och ont 

Love,
Carro 


1 kommentar:

  1. Somrarna under småbarnsåren är verkligen underbara, allt dom ser är magiskt och vi får se det genom deras ögon.
    Det är klart hon ska skämmas bort :)

    SvaraRadera