Besökare

tisdag 20 maj 2014

Svettigt värre

Jag har inte lagt in någon riktig återhämtning efter vårens tävlingar i mitt träningsschema ännu. Dels för att det blir mycket av den varan i Turkiet nästa vecka och dels för att jag tycker att det är otroligt kul att träna just nu. 
Jag blir åter igen allt starkare och rent konditionsmässigt har jag aldrig varit i bättre form. 

Rent estetiskt trivs jag väldigt bra med formen just nu också, men jag har för avsikt att lägga på mig en bunt kilo under semesterveckan. Eftersom jag ännu inte har resten av träningsåret spikat, känns det skönt att till hundra procent släppa fokus på just fitnesskroppen... åtminstone under en vecka.
Mitt träningsupplägg består just nu av 5-6 gympass i veckan. Tidigare har jag kört ben (inkluderande rumpa) två gånger i veckan, men nu har jag förfinat det till att köra ben/rumpa en gång i veckan och ett rent rumppass i veckan. Jag har även börjat att träna mage både oftare och mer varierat. Jag har alltid resonerat som så att magmuskulaturen får sin beskärda del i nästan alla övningar på gymmet, men jag får krypa till korset och placera dem högre upp på prioriteringslistan. Och som synes på bilderna här ovanför, så har det redan börjat att ge finfina resultat.
Förutom styrkepassen blir det ungefär 5 konditionspass i veckan och då varierar jag främst mellan löpning, crosstrainer och min nyfunna kärlek: Trappmaskinenen. Till en början fixade jag bara fem minuter på mördarmaskinen, men nu har jag kommit över tröskeln och kan köra längre pass. Idag tog jag mig exempelvis upp på hela 180 våningar. Ni som är bekanta med maskinen, förstår varför det såg ut som att jag hade duschat med kläderna på efter passet.

Love,
Carro

3 kommentarer:

  1. Ja, här är det också svettigt... Men 180 väger jag inte ;-)

    SvaraRadera
  2. Oj, du kan du...jag blev trött bara av att läsa...hehehe...Härligt att dra iväg till Turkiet! VI kom hem därifrån den 9 maj. Kramiz

    SvaraRadera
  3. Kan du inte lägga upp och visa några övningar som du kör på ditt rumppass?

    SvaraRadera