Besökare

torsdag 15 maj 2014

Bemästrar Stressen

Som de flesta av er vet, är jag en person som tycker om att ha många bollar i luften. 
Jag tycker om och motivationsboostas av att strukturera upp röriga situationer, även om det för stunden kan kännas stressande. 
Det är fascinerande hur mycket man klarar av, om man verkligen vill.


På fredag åker jag exempelvis redan klockan halv sex till Sundsvall. Där håller jag i YKB-utbildning i Hälsa & Ergonomi hela dagen. När jag sedan kommer hem, hinner jag ganska precis käka, duscha och hoppa i party-outfitten, innan jag åker vidare till Bollnäs, där jag står för underhållningen på en krog. Det häftiga med sådana dagar är att man mitt i allt flängande måste hitta lugnet. Ingen varken vill eller orkar lyssna på en stressad föreläsare eller musiker. 
Jag brukar således sitta kvar en stund i bilen, andas djupt, hitta en inre frid och en positiv självkänsla, innan jag går in på företaget, nattklubben eller vart det nu är jag jobbar. Därefter är jag redo att leverera med hundraprocentigt fokus.


För övrigt börjar det nu rulla in lite bilder från min photo session med Johan Mörlin (www.pbnphoto.se / http://www.facebook.com/pbnphoto.se ). 
Det blev några riktigt häftiga bilder, men jag spar lite på de godaste karamellerna.

Love,
Carro

 

7 kommentarer:

 1. Ja du må tro att farfarshjärtat klappade lite extra i går,,252 barn 5-6 år gamla,som sjunger för full hals,underbart.Det var 17:e året som det ordnades denna "Mini Kids Konsert" för dagisbarnen i södra Uppsala..Magiskt..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Oj. Plötsligt fick jag dåligt samvete...
  ;-)

  SvaraRadera
 3. VArt i sundsvall ska du hålla den utbildningen?

  SvaraRadera
 4. Nu blev jag ju lite nyfiken när du skall till Bollnäs. Vilken krog spelar du på här ikväll? :)
  Hoppas du får en fortsatt fin helg sedan och förhoppningsvis lite vila och ledighet..:)
  Kram

  SvaraRadera