Besökare

söndag 27 april 2014

Sweden Grand Prix

En liter Tropicana Apelsin-juice sveptes som vanligt direkt efter tävlingen
Som jag skrev igår, så kom jag inte vidare till finalen i Sweden Grand Prix. Däremot kom jag upp i andra Call Out, vilket tyder på en otrolig förbättring jämfört med förra tävlingen. Dessvärre fungerade inte laddningen den här gången heller. Jag kunde inte jobba upp något tryck i kroppen. Antingen måste jag ladda annorlunda, eller så protesterar kroppen för att jag har kört på trots extrema omständigheter. Grundformen var dock resor mycket bättre än sist och trots muskelpumpets avsaknad, kunde jag visa upp en bra fysik på scenen.
 
Det grämer mig dock att jag inte alls kunde uppvisa vilka resurser jag faktiskt besitter.
 
 
Det är dock ytterst tveksamt om ett muskelpump hade kunnat ta mig till final. Startfältet var otroligt tufft och höll betydligt högre kvalité än sist. I finalen var det bland annat två fantastiska danskor och det blev till slut en fabulös brittisk tjej som tog hem segern. 
Jag och min genomgulliga tävlingscoach Johanna
När jag klev av scenen var jag trots allt otroligt lycklig. Att jag fullföljt min resa. Att jag hade mental styrka att fortsätta kämpa, trots iskalla motvindar i orkanstyrka. Att jag levererade träningsglädje och sportig fysik på scenen. Nu är jag därför extremt taggad inför nästa helg. Jag hinner inte göra någon större förbättring i fysiken, men jag är lite sugen på att "go wild and crazy" när det gäller uppladdning. Jag får klura vidare på det under veckan.
 
På lördag bestiger jag scenen på Body Classic i Solna-hallen.
 
Idag ska jag njuta av varje sekund tillsammans med min älskade familj.
 
Love,
Carro
 
 

2 kommentarer:

  1. Förbättring är alltid en förbättring, håller tummarna hårt att det går ännu bättre nästa helg! :)

    SvaraRadera
  2. Väldigt bra gjort av dig ändå tycker jag!

    SvaraRadera