Besökare

måndag 10 mars 2014

Positivt Tänkande

 
Jag kommer aldrig att tillräckligt kunna understryka vikten av leva livet med en i grunden positiv inställning. Det gör ens vardag så otroligt mycket enklare och framför allt så berikar det livet med en alldeles särskild krydda; glädje.
 
Jag tänkte på det i morse när klockan som vanligt ringde 04.50 och det var dags för morgoncardio. Jag går in i de absolut tuffaste tävlingsförberedelserna nu och utan en ofantligt stor dos självdisciplin skulle allt falla på momangen. I tider som dessa gäller det att värdesätta det lilla. Som exempelvis den sagolikt vackra soluppgången som jag idag bevittnade genom fönstret från garaget, där jag stod och svettades på crosstrainern. Eller att göra något så löjligt som att tillåta sig själv att glädjas med havet, för att det blev av med sitt kalla istäcke ovanligt tidigt i år. Eller att uppskatta att det är väldigt kort tid kvar till tävlingen, i förhållande till att jag påbörjade tävlingsupplägget redan den 5 augusti förra året.
 
 
Ibland kommer inte det positiva tänkandet av sig självt och då har man två val:
Att gilla läget eller att tvinga sig till se det ljusa i vardagen. För alltid finns det något. Egentligen väldigt väldigt mycket, om man bara tänker efter...
 
 
Love,
Carro 

1 kommentar:

  1. Mors,,Oj 04:50 det var tidiga mornar du har,,men klart du har ju ett mål att sträva mot..Gillar ditt fina Go och ditt driv...Positivt tänkande det kan man nog inte ha för mycket av,,jag har fått mycken kritik genom åren pga,min positiva läggning,,Haé Kram.

    SvaraRadera